Spirituális ufókutatók! Tapasztalatok?
1 - az univerzumban vannak ALAPVETŐ törvények melyek nem áthághatóak, nem megkerülhetőek, és még ideiglenesen sem felfüggeszthetőek. (nem képlékeny világban élünk ugyanis, ahol lehet ez is, az is, amaz is, mindennek az ellenkezője is)
2 - ezek a törvények minden centire igazak akármekkora is az űr, akármennyi planéta is van. pl. 1+1=2 még x csilliárd fényévnyire is. ha tetszik, ha nem.
3 - az okság elve (semmi nem adhat másnak olyat, amivel maga nem rendelkezik) cáfolja az élet keletkezését, mivel élettelen nem adhat élőt. ezért az abiogenezis csak 1 materialista okoskodás, mítosz. már Pasteaur is megmondta : "élő csak élőtől származhat"
4 - mivel az élet KELETKEZÉSE ad absurdum, ezért MINDENÜTT AZ akármennyi bolygó is van.... (1-es pont)
5 - az élet TEHÁT csak teremtési aktus által jöhet(ett) létre. (ha az ok-okozati lánc végéig megyünk)
6 - Isten közölte h az egész univerzumot/anyagi világot NEKÜNK ALKOTTA, ÉRTÜNK TEREMTETTE, JÓ LAKHELYET KÉSZÍTETT SZÁMUNKRA, ebből is világosan látszik, h nincsenek mások az űrben. De vannak bukott angyalok, akik a hazugság szellemei, ők nyomják az ufó badarságot h becsapjanak.
7 - ha figyelmesen olvasod a genezis könyvét, láthatod h a Földet az első, míg a csillagokat a 4. napon alkotta az Úr, jelezve a Föld központi szerepét az anyagi világban...
8 - az Úr közölte a csillagok szerepét is: éjjeli tájékozódást segítik, ill, jelzik az ünnepeket, tehát NEM LAKÓHELYEK MÁS LÉNYEK SZÁMÁRA.
szellemi háború van !
sátán minden eszközével, jelével, csodájával, a hazugság és sötétség összes hatalmával azon van, h az ember ne keressen, pláne ne tartson kapcsolatot Teremtőjével.
hát nem fura?
az "idegenek" minden vallást "elfogadnak" kivéve a zsidó-keresztény kinyilatkoztatást. írtóznak tőle ! nem fura?
több beszámoló is van, ami arról tesz tanúbizonyságot, h Jézus nevének még az említésétől is elmenekülnek ezek az "idegenek" (valójában démonok, akik idegennek adják ki magukat)
nyilván jössz a tudománnyal.... ok !
legújabb kutatások bebizonyították, h ezek a lények nem más bolygóról hanem más dimenzióból jönnek. (rengeteg bizi van erről) interdimenzionális lényeknek gondolja őket már mindenki.
ismét csak nem fura, hogy a Biblia is ERRŐL beszél? szellemi és nem anyagi (hús-vér) lényeknek írja le a bukott angyalokat.
a tudomány most kezdi csak belátni amit a Biblia már több ezer éve mond !
tudomány: interdimenzionális, nem anyagi
Biblia: szellemi, nem anyagi.
csak a megfogalmazás, a nyelvezet más, a lényeg azonban ugyanaz.
te azt hiszed más bolygóról jönnek?
tisztázzunk még valamit !
én nem a létükben "kételkedem" hanem a személyazonosságukban. nem azok akiknek hiszed őket, nem azok akiknek mondják (hazudják) magukat.
ha még mélyebb bizonyítékok kellenek, szólj. de ha mereven elzárkózol, akkor ennyi...
jut eszembe !
már a kérdésedben is ott a lényeg, mintha gyanítanád az igazságot.
"Spirituális ufókutatók! Tapasztalatok?"
spirituális? vagyis lelki, lelki dolgokkal, jelenségekkel, foglalkozó.
miért lelkileg vizsgálják? ha ezek hús-vér lények akkor teleszkóppal, műszerekkel, radarral, akármivel ami megfogható, technikai dolog, kellene vizsgálni !
egy híres csillagász mondta: évtizedek óta kémleli az eget, és soha de soha nem átott ufót. és csak azok látnak akik okkult-szellemi dolgokba merülnek. (varázslás, démonidézés, mágia, meditáció stb...)
ezek eleve arra utalnak h ezek LELKI és nem fizikai dolgok.
1-2: egy ilyen alacsony tudással és intelligenciával rendelkező életforma ezt még távolról sem tudhatja. 3-4 olyan hatalmas hülyeség. ÉS ezt sem tudhatod. 5 Tudom, hogy teremtés által jöttünk létre de nem úgy ahogy te hiszed. 6 Hol közölte? A bibliában? Szánalmas. 7 Hol érdekel engem az "úr"? Az EGÉSZ biblia régi sumér táblák és egyéb táblák átírása. 8 ugyanaz. Sátán? Ő róla meg pláne nem tudod az igazságot. Voltam sátánista, tudom, hogy milyen. Ők nem követik Mardukot az egy istent, és tudomásom szerint már az emberi faj sem érdekli őket, de a földönkívüliekben nem bízok meg, főleg nem nibiru vagy orion szülötteiben. "az "idegenek" minden vallást "elfogadnak" kivéve a zsidó-keresztény kinyilatkoztatást. írtóznak tőle ! nem fura?
több beszámoló is van, ami arról tesz tanúbizonyságot, h Jézus nevének még az említésétől is elmenekülnek ezek az "idegenek" (valójában démonok, akik idegennek adják ki magukat)" Erre nem látok bizonyítékot. Minden vallás teremtőinktől ered és könyveikben tábláikban igazságok vannak, de az egyistenhit más. Marduk nagyon magára tereli az isteni szerepet ezért zárkóznak tőle teremtőink de a többi földönkívüli faj nem. hahh persze! elmenekülnek, nekem eddigi kutatásaim és tapasztalataim során nem úgy tűnt.
Vannak asztrális lények ők jönnek másik dimenzióból és őket kezdik végre észre venni. De a mi dimenziónkban fizikai lények élnek.
Persze hogy szellemi lényeknek írja le őket. Hogy továbbra is azt higgyük mi vagyunk a teremtés központjában és nincsenek más bolygók vagy fizikai lények. Ez a tudás eltávolítása.
A tudomány pont hogy az ezotériát a keleti tanokat igazolja amit a keresztesek el akartak söpörni. Az aura, az energiaközpontok, mind végre beigazolódnak amit mi már 150 000 éve tudunk.
Azért a spirituális ufókutatókra gondoltam, mert FIZIKAI lényeket, könnyebb asztrálisan megkeresni. Lásd: AP távolbalátás. És ha szándékaik nem ártalmasak telepatikusan felvenni egy kiszemelt egyeddel a kapcsolatot. Nekem ez már valamennyire sikerült is. De tapasztaltabbak tapasztalatai érdekelnek. Azután a fizikai találkozás következik. NAGYON ajánlom figyelmedbe ezt a remek könyvet: [link] Meg ezt is: [link] bár az utóbbit még kutatom de az első megegyezik kutatásaimmal, eredményeimmel-
"1-2: egy ilyen alacsony tudással és intelligenciával rendelkező életforma ezt még távolról sem tudhatja. "
igazad van, de pont az a csodálatos, h Isten közli velünk !
"3-4 olyan hatalmas hülyeség."
miért?
"5 Tudom, hogy teremtés által jöttünk létre de nem úgy ahogy te hiszed."
legalább az alapok alapjában egyetértünk....
"6 Hol közölte? A bibliában? Szánalmas."
nyilván azért tartod annak, mert nem akarod elfogadni.
"7 Hol érdekel engem az "úr"? Az EGÉSZ biblia régi sumér táblák és egyéb táblák átírása."
gigászi tévedés ! hosszú lenne leírni a lényeget. de itt 1 jó link : [link]
ha nem is akarod végig olvasni, attól még csemegézhetsz belőle.
"8 ugyanaz. Sátán? Ő róla meg pláne nem tudod az igazságot."
nem tudhatnám, ha nem említené Isten.
"Minden vallás teremtőinktől ered és könyveikben tábláikban igazságok vannak, de az egyistenhit más. "
a hamis vallások a sátán kreálmányai. egymásnak is ellentmodanak.
"hahh persze! elmenekülnek, nekem eddigi kutatásaim és tapasztalataim során nem úgy tűnt. "
?
"Vannak asztrális lények ők jönnek másik dimenzióból és őket kezdik végre észre venni."
sajnos. a bukott angyalok, ők jönnek ilyen módszerekkel.
"De a mi dimenziónkban fizikai lények élnek."
igen. emberek, állatok, növények.... (mások nincsenek. esetleg bizonyíték?)
"Hogy továbbra is azt higgyük mi vagyunk a teremtés központjában és nincsenek más bolygók vagy fizikai lények. Ez a tudás eltávolítása. "
nem. ez annak bizonyítéka, hogy nincs kapcsod Jézussal, és nem érted a teremtés okát-célját.
"A tudomány pont hogy az ezotériát a keleti tanokat igazolja amit a keresztesek el akartak söpörni."
nem igazolja, nem is tudja. hogyan? mi módon? a vonzás törvénye is 1 hülyeség.
"Az aura, az energiaközpontok, mind végre beigazolódnak amit mi már 150 000 éve tudunk."
publikációk? ellenőrzött és többszörösen megismételt kísérletek? valami?
"Azért a spirituális ufókutatókra gondoltam, mert FIZIKAI lényeket, könnyebb asztrálisan megkeresni."
miért? erre mi a bizi? ez megint csak 1 vágyálom közlése.
"Lásd: AP távolbalátás. És ha szándékaik nem ártalmasak telepatikusan felvenni egy kiszemelt egyeddel a kapcsolatot."
okkult módszer. sátáni.
"Nekem ez már valamennyire sikerült is."
lehet de, a kilétüket eltitkolják előtted.
"De tapasztaltabbak tapasztalatai érdekelnek."
és mit kezdesz velük? begyűjtöd a tapokat, és? ennyi?
"Azután a fizikai találkozás következik."
igen, eljön majd a nagy megcsalattatás. lásd Jelenések könyve !
"bár az utóbbit még kutatom de az első megegyezik kutatásaimmal, eredményeimmel"
milyen kutatás, milyen eredmények? és milyen módszerrel? gyanítom, nem laborban, ellenőrzött, megismételt, tudományos kritériumoknak mindenben megfelelő módszerekkel "kutatsz".
azt tanácsolom, ne bolygass olyan dolgokat amik veszélyesek....
" "1-2: egy ilyen alacsony tudással és intelligenciával rendelkező életforma ezt még távolról sem tudhatja. "
igazad van, de pont az a csodálatos, h Isten közli velünk !"
És te vakon hiszel egy olyan személynek, bábnak (vagy akármi lehet) amit egyáltalán nem ismersz és még kapcsolatra sem méltat téged?
3-4: azért hülyeség, mert nem tudod normálisan bizonyítani. Csak egy elmélet.
Ja. Nem akarom elfogadni mert értelmetlen átírt, megtévesztő f*s. Értelmetlen időt pazarolni rá.
Gigászi tévedés? Rengeteg régi vallásban volt rá példa, hogy egy isten meghalt bűneinkért. További egyezések: tudást kínáló kígyó, éden, özönvíz, két testvér akik megölik egymást stb... Jézus létezésére sincs tárgyi bizonyíték.
Isten? Marduk? A rabszolgák tartója? A Bosszú istene? Ő neki magas érdeke, hogy az embereket felemelő kígyót beszennyezze. Nem ismered Enkit. Csak személyesen ismerheted meg.
Az eredeti vallások hamisak lennének? Évezredekkel előbb voltak mint a kereszténység és a zsidóság. Követői a világ különböző tájain éltek, mégis hitviláguk szinte azonos. De a zsidóság és kereszténység? Egyik hiszi, hogy jézus isten fia, másik nem. Hatalmas ellentmondás. De még a bibilián belül is hatalmasak. Egyszer isten mindenkit szeret és aki hisz benne az mennybe jut, máskor komoly törvényeket kell betartani ami az emberek szexuális életét korlátozza és a fejlődésüket. Ha isten szeret minket, miért akadályozza szellemi, tudományos, és spirituális fejlődésünket? példák: Bábel tornyánál mi történt? Az egyház rengeteg évig tagadta, hogy a föld gömbölyű és, hogy a nap körül forog. Mindig a középpontba akartak helyezni, hogy azt higgyük csak ez a világ létezik. Plusz a spirituális fejlődés és az ezó tiltva van.
Egyszer jézus minden EMBERT szeret máskor: "takarodjatok előlem átkozottak". Egyszer isten jóságos, máskor bosszút áll és ki írtja a dzsentileket(nem zsidók). Ez a hamis vallás.
" "hahh persze! elmenekülnek, nekem eddigi kutatásaim és tapasztalataim során nem úgy tűnt. "
? "
Példa: Egy ős szülöttet sem akadályozott kereszt, vagy szenteltvíz.
" "Vannak asztrális lények ők jönnek másik dimenzióból és őket kezdik végre észre venni."
sajnos. a bukott angyalok, ők jönnek ilyen módszerekkel."
Hahh. Akkor biztos a cápa az álmomból vagy az asztrális testem-ami a lélek része- is egy bukott angyal. Akkor a lelkünk is bukott angyal, nem? :DD
"igen. emberek, állatok, növények.... (mások nincsenek. esetleg bizonyíték?)"
A te állításaidra hol a bizonyíték? (mármint nem ezekre)
A földönkívüli életet csak te tudnád bizonyítani magadnak, ha nem itatódnál át a hazugságokkal amit az Annunakik meg az egyistenhit diktál.
"nem. ez annak bizonyítéka, hogy nincs kapcsod Jézussal, és nem érted a teremtés okát-célját."
Oh, hidd el nagyon is értem én. Vedd szemügyre az igazi bizonyítékokat és értsd meg te is! [link]
" "A tudomány pont hogy az ezotériát a keleti tanokat igazolja amit a keresztesek el akartak söpörni."
nem igazolja, nem is tudja. hogyan? mi módon? a vonzás törvénye is 1 hülyeség. "
Krilian fényképezés, kvantumfizika stb...
A vonzás törvénye 150 000 éve MŰKÖDIK. Transz majd a gyakorlat, esetleg agykontroll tanfolyam és láss csodát.
""Az aura, az energiaközpontok, mind végre beigazolódnak amit mi már 150 000 éve tudunk."
publikációk? ellenőrzött és többszörösen megismételt kísérletek? valami? "
Azt hogy beigazolódnak, úgy értettem, hogy még következik a folyamat, de már elkezdődött. Viszont akkor én is kérnék bizonyítékokat pl.: jézus létezésére. publikációk? valami? ;)
" "Azért a spirituális ufókutatókra gondoltam, mert FIZIKAI lényeket, könnyebb asztrálisan megkeresni."
miért? erre mi a bizi? ez megint csak 1 vágyálom közlése. "
Nem vágyálom TE is megtapasztalhatod.
"okkult módszer. sátáni."
Jajj ne. fuhh. :D Szerinted és a többi megtévesztett szerint.
"lehet de, a kilétüket eltitkolják előtted."
Az előtt is figyeltem őket, hogy tudtak volna rólam. Bár téríteni próbálnak, de a szivárogtatás kedvéért gyengén és az erősek áttörnek észrevehetetlenül.
"és mit kezdesz velük? begyűjtöd a tapokat, és? ennyi?"
Ja, elemzem vizsgálom ahogy tudom.
"igen, eljön majd a nagy megcsalattatás. lásd Jelenések könyve !"
jajj ne :D.
" milyen kutatás, milyen eredmények? és milyen módszerrel? gyanítom, nem laborban, ellenőrzött, megismételt, tudományos kritériumoknak mindenben megfelelő módszerekkel "kutatsz"."
Többek között helyszínekre megyek.
Én azt tanácsolom, hogy ne kövess semmit, senkit vakon, és ne higgy mindenben. Sajnállak. Nem úgy értem, ahogy a keresztények szokták mondani egy ateistának, hogy szánlak.
Tehát ilyen lekezelően. Érted! Hanem tényleg klassz lenne, ha nem tévesztettek volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!