Mi a véleményetek arról az elméletről, hogy a földön él egy csomó földönkívüli lény, akik külsőre úgy néznek ki mint mi emberek?
48%-os remélem még nézed ezt a topicot,
1.elég provokativ vagy azzal hogy mindenkit kisfiúnak nevezel,lekezelő a hangnemed szóval moderáld magad ha már nagyfiúként akarasz vitatkozni.
2.google nem=bizonyitéknak, az hogy pár degenerált ufo oldal azt irja hogy az az ember ufo akkor az nem jelenti azt, sok ember nem birja felfogni hogy az hogy egy könyvre hivatkoznak(megirom egy másik könyvben az ellen példát) vagy egy ufo oldalra az nem jelent 100%-os bizonyitékot.Ha linkelsz nekem 20oldalt ahol ugyanazokat irják le és van olyan köztük amit nem egy 12éves gyerkőc szerkesztett akkor elgondolkozok rajta.
3.honnan tudunk mégis ezekről az infókról ha tegyük fel igazak?Ki irta le ezt a beszélgetést aki nem halt meg rögtön ezután?Talán az elnök nyilvánosságra hozta?Kétlem ha mégis linket kérek videóval ahogy az elnök beszél erről.
4.értem én hogy videó egy random emberről de mégis honnan tudunk róla?2rendőr volt szemtanú oké.Elkisérték a pentagonba,Stimmel eddig?Megtudták hogy nem evilági srác akkor az a minimum hogy a nagyokosok azt mondták a zsaruknak hogy ha beszélnek kapnak egy golyót.Szóval kérdem én KI IRTA EZEKET LE?Főleg úgy ha ez az ember VIP!!! fontosságú ember volt akkor honnan a fészkes fotonban tudnak róla?Hmmm?
5.Gondolom erre megint valami "gugggli ott van vazze" vagy hasonló dolgokat irsz és figyelmen kivűl hagyod amiket irtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!