Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Metanoid Sapiens Sapiens hogy...

Metanoid Sapiens Sapiens hogy néz ki? Mit tudni róluk?

Figyelt kérdés

Kisfaludí György rendszermérnők, időfizikus elomondta, hogy 16 főfaj van a galaxisban, csak a galaxisban !

Metanoid Sapiens Sapiensel találkozott többszőr és az egy iden büdös, már 20 méterről érezni a szagát, és a pottyantós WC az illatos ahhoz képest, ezekhez az emberszerű telepatikusan kommunikáló lényeknek. Mit tudni róluk még ezeken kívűl ? Hol találkozott, találkozhatott az emberiség a metanoid sapiens sapiensekkel ?

Ha végighallgatod a videot az első 3 perc alatt elmondja ezeket, de nem fejti ki, mert rátér más témákra. Hallgasd végig a videot és meglátod, hogy nem egyszerű az élet !

https://www.youtube.com/watch?v=4YjT-VSmu8c

Mit tudni róluk még ezeken kívűl ? Hol találkozott, találkozhatott az emberiség a metanoid sapiens sapiensekkel ? Mi a 16 főfaj?

2014. aug. 31. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez a majom annyit árt a kutatásnak, mint a többi hasonló kókler. Az ilyenek miatt nézik le a valódi és normális kutatókat, sőt magát a témát is.

Legszívesebben egy nyaklevest vágnék le neki, hogy több előadást ne merjen tartani..

George Adamski

2014. aug. 31. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Kisfaludy A magyar ufókutató szövetség oszlopos tagja, aki minden hónapban publikál az ufómagazinban, így jóval több tevékenysége van nálad és elismertebb. Te dicskedtél, hogy jelent meg cikked ufómagazinokban és levleztél ufokutatókkal, ebben ő jóval ismertebb és többet publikált nálad. Mi alapon szólod le te ?

Arról nem is beszélve, hogy a nagy Kisfaludy leszármazottja !

2014. aug. 31. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

És? A szövetségnek bárki tagja lehet - mint látni, ez az idióta is - , bárki beléphet, szóval ennyit nyom a latba.

Publikálni meg bárki publikálhat, a mennyiség nem számít. Főleg ha az a minőség rovására megy ;) Számomra akkor lenne elismert, ha normális témáról publikálna, nem pedig kitalált fajról, ami több méterről bűzlik, meg "gravitációs távcsőről" (wtf?), amivel átlát otthon a falon, de senkinek nem mutatja meg! lol

Marhára komolyan lehet venni, ez alapján szólom le.

Amúgy sosem dicsekedtem vele, hogy én is írtam, úgyhogy erről ennyit, hogy ezzel próbálsz visszavágni.

George Adamski

2014. aug. 31. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ezek ketten jól meglennének Pataky Attilával.
2014. aug. 31. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagyok tisztában az "időfizikus" jelentésével.

Felhomályosítanál?

.

Logikai bukfencnek tartom, hogy "...elomondta, hogy 16 főfaj van a galaxisban...", ugyanakkor tőlnk kérdezed: "Mi a 16 főfaj?"!

.

Nem tartom elfogultnak magam, de akit ez a honlap

[link]

Magasztal, azzal szemben a szkeptikusnál is szkeptikusabb vagyok.

.

"... már 20 méterről érezni a szagát..."

Ezt pontosítani kéne, hogy hát- vagy ellenszélben és milyen sebességűben!

2014. szept. 1. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez most valami béna lejáratása az UFO témának? Különösebben nem zavar, csak nem értem.
2014. szept. 1. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:

A tizenhat főfaj néhánya

- orioni

- plejádi

- annunaki

- reptiloid sapiens ( földi gyíkember)

- reptilián

- lumbulábi

- hobbit

- ork

- emó

- pomogács

- ezoterista

Kb enyi.

2014. szept. 1. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Időfizikus barátunk igencsak tudatlan ugyanis több mint 16 főfaj van ebben a galaxisban. Csak ebben a galaxis!

Ilyen tudatlanság mellett nem is csoda, hogy félreazonosította a lényt amit látott. Ugyanis az csak egy szerencsétlenül járt hroll volt ami véletlenül beleesett egy szennyvízaknába. Köztudott, hogy a hrollok bőre elnyeli az ilyen erőteljes szagokat és hetekig tart míg elmúlik.

Amúgy Metanoid Sapiens Sapiens nem létezik. Egy hasonló fajról tudok, a metalonoidokról de azoknak semmi köze a Kisközségi Gyuri által leírtakhoz.

Amúgy hol lehet jelentkezni az ufo kutató közösséghez? Biztos nagy karrierem lenne ott ezek alapján :D

2014. szept. 1. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Az széép!
2015. febr. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!