Véleményed szerint az UFÓk jöhetnek más dimenziókból, nemcsupán más galaxisból vagy csillagról?
Régen még a 1980-90-es években azt hittük, hogy csak közelről a galkaxisunkból esetleg szomszédos csillagrendszerekből érkezhetnek idegenek és akkor könnyű volt a szkeptikusoknak azzal válaszolni, hogy a fényt nem lehet túllépni és ezért értelmetlen az utazás, mert több évezredig is eltelne.
Vannak olyan meglepő és érdekes és ugyanakkor modern tudományos feltételezések is, hogy akár más univerzumokból vagy más dimenzióból is érkezhetnek ide idegenek és akkor a térhajlítás technológiával, akár már percek alatt pár méter megtétele után itt lehetnek, hisz a hipertérben a távolságok meglepően rövidek lehetnek, mivel lehet egy másik dimenzióban, univerzumban galaxis mellettünk akár centrikre, mégha nem is észleljük őket a dimezionális kiterjedéseknek köszönhetően.
Konkrétan erre gondolok https://www.youtube.com/watch?v=TSYRMbTz0Pg
Az emberi vélemény nagyon fontos, de ebben az esetben az összes teljesen dilettánsnak minősül a kellő ismeretek hiányában.
A találgatásnak és elméletgyártásnak itt nem sok értelmét látom.
Hadd gyártsak már akkor én is egy elméletet! Igazából az én elméletem több évtized alatt "megevett" és megemésztett teóriák egyvelegéből kristályosodott ki. Jellemzően a tudomány által is vizsgált dolgok, elméletek ezek, amelyekből az "emészthetetlen" részeket elvetettem.
Namármost, van néhány tény. A kvantumfizika BIZONYÍTÁSA szerint nincsen anyag, hiszen minél mélyebbre "néznek" az atomba, rájönnek, hogy az anyag "kifolyik a kezük közül", azaz elenyészik, és helyette hullámtermészetű jelenséget tapasztalnak! Vagyis kiderül, hogy az anyagot tulajdonképpen elektromágneses hullámok alkotják!
Az másik tény az, hogy létezik az elektromágneses spektrum, amely 1 Hz-től (a természetes eredetű rádiósugárzás tartományától) a végtelen yottahertzig terjed, amelyből mi, emberek, csupán egybilliomod részét sem vagyunk képesek érzékelni a szánalmas 5 érzékszervünkkel! Mivel a látás, szaglás, ízlelés, hallás, tapintás érzékelését az agyunk dekódolja, ez azt jelenti, hogy az agy a ludas! Tény és való (bármit is állítanak a magukat szkeptikusoknak nevező tudatlanok), hogy agyunk másodpercenként 1 billiószor több információt fogad be, mint amennyit feldolgoz!!! Vagyis agyunknak tényleg csak 10%-át használhatjuk, ami elég arra, hogy ebben a dimenzióban eléldegéljünk, és arra, hogy áttapossunk a másikon a jobb anyagi boldogulás reményében!
Amennyiben érzékelni tudnánk a látható fényen túl LEGALÁBB az elektromágneses spektrum 1%-át, szerintem belehalnánk az élménybe!!!
Többek között a DMT is egy olyan szer, amely lebontja azokat a gátakat az agyban, amelyeket "valakik" "valamikor" odatettek, hogy ne érzékelhessük a mi világunk rezgésszintjén túl más világokat, olyanokat, amelyek itt vannak körülöttünk!
Aki még nem próbálta ki az ayahuasca-t, az miért tépi a száját?!
Ebből az egyszerű fizikai levezetésből (is) adódik az ősi vallási élmény: hogy van élet a halál után!
Hát persze hogy van! Hiszen a halál nem létezik!
És a földönkívüliek csupán ismerik annak a módját, hogy megváltoztassák saját maguk (testük) rezgésszintjét, és hirtelen láthatóvá váljanak. Ez nem valami technológia lehet szerintem, hanem pusztán agyi képesség.
mindig mosolygok, mikor a tudomány igazolja a BIBLIA igazát !!!! (szegény ateisták, hova menekülnek még?)
extradimenzionális lények? hát jóhogy! a biblia írja, és mi hívők tudjuk, h ezek a lények a szellemvilágból (ti. más dimenzióból) jönnek, mert démonok, bukott angyalok. nincs az emberiségen kívül más a fizikai univerzumban.
maradiak, középkoriak vagyunk? a tudományotok is minket igazol !!!
"És a földönkívüliek csupán ismerik annak a módját, hogy megváltoztassák saját maguk (testük) rezgésszintjét, és hirtelen láthatóvá váljanak. Ez nem valami technológia lehet szerintem, hanem pusztán agyi képesség."
az angyalok képesek testet ölteni....
Ez egy igen érdekes kérdés, hogy más világokból is jöhetnek ide, talán ezért van világító plazmaburok néhány galaktikus űrjárművön
A dimenzió az kiterjedés, van egy csomó kiterjedés és így elvileg számtalan 3 számú kiterjedés lehet egymáson, és ezért ott mind élhetnek élőlények, akik elég sok fejlődés után ideutazhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!