Mit láthattam, piros villogó valami?
Figyelt kérdés
Pont kinéztem az ablakon és láttam , hogy valami pont igazából elég nagy volt , egyenletes tempóban haladt és folyamatosan világított fehéren ,(de nem annyira erősen )
és villogott pirosan az a piros elég erősen világított,és elég alacsonyan is repült, mint kb egy helikopter,és hangja sem volt.Tudom nem földönkívüli volt mielőtt valaki ezzel jönne ,igazából nem is ide akartam írni,de más hova nem nagyon tudta.Aztán még gondoltam arra távirányítós helikopterre amin van egy kamera,na de sötétben? meg el is ment nem jött vissza.
2014. júl. 30. 22:53
1/5 anonim válasza:
Egy ufót, azaz idegen űrhajót. Van ma elég a légtérben
2/5 anonim válasza:
Drónnal sötétben is érdemes lehet kamerázni.
1.: Világító/kivilágított kármiket a magasból csak sötétben érdemes kereni;
2.: már jóideje feltalálták az infravörös tartományban működő kamerát.
3/5 anonim válasza:
Lehetett egy sport repülő is. En a tököli reptér mellett lakok es itt esténként lehet látni hogy a farkukon villog a piros lámpa.
4/5 anonim válasza:
ám müholdra nem gondol senki ? mingyár idegenre gondoltok -_-
5/5 A kérdező kommentje:
Senki se gondolt idegenre,és a műhold nem száll ilyen alcsonyan
2014. aug. 14. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!