Szerintetek vannak földönkívüliek?
Szerintem léteznek...
És szerintem amelyik már tud a csillagok között utazni, az van annyira intelligens, hogy ne bántson más élőlényeket.
Mi szükségük lenne nekik a mi kőolajunkra, meg stb..? Szerintem nekik ez annyit érne, mint nekünk egy kis pocsolya. Biztos tudnak már hasznosítani valami sokkal nagyobb, "kifogyhatatlan" energiaforrást.
Talán még megpróbálnának tanítani is minket, ha eljönnének. Legalábbis én biztos ezt tenném egy idegen fajjal, amelyiktől intelligensebb vagyok és örülnék nekik.
De most, hogy így bele gondoltam. Talán vannak agresszívek is. Úgy, ahogy az embereknél is. Csak nem bírom elképzelni, hogy mi hasznuk van nekik abból, hogy egy bolygót elpusztítanak...
Esetleg, ha nem néznek minket semmibe, csak annyiba, mint mi mondjuk egy legyet... Játszhatnak a bolygókkal biliárdot... :D (De ez hülyeség.)
Pont ezt akartam írni én is. Egy űrutazásra képes idegen fajnak egyszerűen nincsen szüksége olajra és gázra, több okból sem. Az ő technikájuk nem szennyezi a környezetet, nincsen arra szükségük, hogy a saját bolygójuk energiaforrásait ilyen formában megcsapolják, kizsákmányolják. Ez egy rendkívül primitív, elavult technika, amivel ráadásul ki lehet használni az emberi fajt, és látjuk, hogy a vezetőink ezzel csúnyán vissza is élnek. Az energiaipar ugye, hatalmas üzlet, mint tudjuk. A "vezetőink" alatt a hatalmas energiaipari óriásvállalatokat is értem, nemcsak a politikusokat. Ugyanez vonatkozik a szénre is. Sajnos nem véletlen, hogy mi itt a Földön még mindig ezeket az elavult módszereket használjuk nagy részben. De ez nem mehet a végtelenségig, mert a készletek egyszer elfogynak, és a Földet sem lehet már sokáig szennyezni.
Akik kilépnek a világűrbe, és csillagközi, bolygóközi utazásokat tesznek, azok a fajok általában nemcsak technikailag, hanem erkölcsileg is magas szinten állnak. A nagy részük tehát semmilyen veszélyt nem jelent számunkra.
Nagy valószínűséggel mi, földi emberi lények is nekik köszönhetjük az itteni életet, és a mostani fizikai testünket, genetikánkat is.
Nem egyértelmű a kérdésed.
Vannak-e földönkívülik?
A Világegyetem akkora, hogy józan paraszti ésszel elfogadhatalan, csak a Földön alakult ki élet.
Azt viszont, hogy földönkívüliek jártak földünkön, semmi nem bizonyítja, csupán hit kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!