Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek vannak földönkívül...

Szerintetek vannak földönkívüliek?

Figyelt kérdés
Bár nincs bizonyíték arra, hogy vannak, arra sincs bizonyíték, hogy nincsenek. Én azt mondom létezhetnek. A világegyetem végtelen, annyi bolygó van, könnyen lehet, hogy nem vagyunk egyedül. Persze mindenki akit azt hiszi, hogy már jártak a Földön az bolond, és aki azt mondja, hogy őt elrabolták az hazudik.

2014. júl. 20. 01:46
1 2 3
 11/25 Platypus ***** válasza:
100%
A kőolaj és a földgáz egyszerű energiahordozó. Tulajdonképpen évmilliókra konzervált napenergia amit az elégetésükkel nyerünk ki, meglehetősen primitív módon. Egy hosszú űrutazásra képes fajnak rendelkeznie kell valami sokkal de sokkal hatékonyabb energiatárolási módszerrel, különben eleve képtelenek lennének idejönni. Ha meg már ez megvan, nem üzlet a kőolaj ami rengeteg helyet foglal a kinyerhető energiamennyiséghez képest.
2014. júl. 20. 19:28
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem léteznek...

És szerintem amelyik már tud a csillagok között utazni, az van annyira intelligens, hogy ne bántson más élőlényeket.

Mi szükségük lenne nekik a mi kőolajunkra, meg stb..? Szerintem nekik ez annyit érne, mint nekünk egy kis pocsolya. Biztos tudnak már hasznosítani valami sokkal nagyobb, "kifogyhatatlan" energiaforrást.

Talán még megpróbálnának tanítani is minket, ha eljönnének. Legalábbis én biztos ezt tenném egy idegen fajjal, amelyiktől intelligensebb vagyok és örülnék nekik.

De most, hogy így bele gondoltam. Talán vannak agresszívek is. Úgy, ahogy az embereknél is. Csak nem bírom elképzelni, hogy mi hasznuk van nekik abból, hogy egy bolygót elpusztítanak...

Esetleg, ha nem néznek minket semmibe, csak annyiba, mint mi mondjuk egy legyet... Játszhatnak a bolygókkal biliárdot... :D (De ez hülyeség.)

2014. júl. 20. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni én is. Egy űrutazásra képes idegen fajnak egyszerűen nincsen szüksége olajra és gázra, több okból sem. Az ő technikájuk nem szennyezi a környezetet, nincsen arra szükségük, hogy a saját bolygójuk energiaforrásait ilyen formában megcsapolják, kizsákmányolják. Ez egy rendkívül primitív, elavult technika, amivel ráadásul ki lehet használni az emberi fajt, és látjuk, hogy a vezetőink ezzel csúnyán vissza is élnek. Az energiaipar ugye, hatalmas üzlet, mint tudjuk. A "vezetőink" alatt a hatalmas energiaipari óriásvállalatokat is értem, nemcsak a politikusokat. Ugyanez vonatkozik a szénre is. Sajnos nem véletlen, hogy mi itt a Földön még mindig ezeket az elavult módszereket használjuk nagy részben. De ez nem mehet a végtelenségig, mert a készletek egyszer elfogynak, és a Földet sem lehet már sokáig szennyezni.

Akik kilépnek a világűrbe, és csillagközi, bolygóközi utazásokat tesznek, azok a fajok általában nemcsak technikailag, hanem erkölcsileg is magas szinten állnak. A nagy részük tehát semmilyen veszélyt nem jelent számunkra.

Nagy valószínűséggel mi, földi emberi lények is nekik köszönhetjük az itteni életet, és a mostani fizikai testünket, genetikánkat is.

2014. júl. 20. 22:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű a kérdésed.

Vannak-e földönkívülik?

A Világegyetem akkora, hogy józan paraszti ésszel elfogadhatalan, csak a Földön alakult ki élet.

Azt viszont, hogy földönkívüliek jártak földünkön, semmi nem bizonyítja, csupán hit kérdése!

2014. júl. 20. 22:49
 15/25 anonim ***** válasza:
#10: Előttem már leírták, hogy csillagközi utazásra alkalmas technológiához nagyon gyenge hatásfokú a kémiai úton kinyert energia. A magátalakítás során (fúzió, fisszió) felszabaduló energiamennyiség egységnyi tömegre kivetítve milliószor nagyobb, mint amit üzemanyag elégetésével lehet kinyerni. Én még ehhez annyit fűznék hozzá, hogy magreakciókkal földgázt és kőolajat is elő lehet állítani, mondjuk sárból is. Nem mintha olyan nagy szükségünk lenne a kőolajra, ha már lesz olyan masinánk, aminek a tetején beöntöd a sarat, alul meg folyik ki belőle a gázolaj... A sárból magreakciók útján gázolajat előállító masina gyakorlatilag egy tudományos paradoxon, önmaga gyilkosa :D
2014. júl. 21. 00:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Végül is a mi űrhalyóink üzemanyaga is hidrogén. De mi van akkor ha ők az itt megtalálható anyagokat egészen másra tudják használni mint mi?
2014. júl. 21. 17:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Az itt megtalálható anyagok megtalálhatóak a Marson is, meg a Ganümédeszen is, meg a Vénuszon is, meg a Tritonon is, meg (valószínűsíthetően) a gázbolygókban is, vagyis az összes bolygón és azok holdjain a Naprendszerben - talán néhány kivételtől eltekintve. Ha pedig ez valóban így van, akkor ebből extrapolálva más csillagrendszerekben sem nagyon lehet másképpen. Akkor viszont miért pont a Föld viszonylag szűkös hidrogénkészleteire lenne szükségük, mikor eleve ott van egy akkora bolygó a Naprendszerben, ami közel három nagyságrenddel nagyobb tömegű mint a Föld, és túlnyomórészt hidrogénből áll? Ez kicsit olyan, mintha Lenne egy hatalmas nagy egészséges cseresznyésed, meg külön egy kis nyeszlett cseresznyefácska, amit zabálnak a tetvek meg a kukacok, de te mindenáron a nyeszlettről akarnál cseresznyét enni, pedig felhőtlenül élvezhetnéd az egész cseresznyést is mellette. Ez így elég életszerűtlen, nem gondolod?
2014. júl. 21. 19:30
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja, és nem űrhalyó, hanem űrhajó, ez lemaradt az előző hsz-ből.
2014. júl. 21. 19:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Az hagyján,hogy léteznek-e ebben a végtelen világmindenségben,mert végtelen ha tetszik ha nem és nem azért mert mész mész és sose érsz el a szélére,hanem azért mert folyton átalakul,fejlődik,galaxisok elpusztulnak,születnek stb. szóval ez hagyján,de abba gondolj bele,hogy emberi számítások szerint is elképzelhetetlenül régen keletkezett (bár szerintem mindigis volt és lesz is,úgyhogy nincs időben se határa) szóval ennyi idő alatt már végtelen sok "főldönkívüli" faj keletkezhetett és pusztulhatott ki!Lehet,hogy valamikor lakottak voltak a naprendszer bolygói is,csak történt ez az és már nyoma sincs sehol senkinek,mint ahogy valszínűleg nekünk se lesz nyomunk pár millió év vagy egy jó kis globálkatasztrófa után! Ki tudja bebizonyítani,hogy nem éltek a Földön még előttünk intelligens lények,sőt hozzánk hasonló emberek egy két milliárd éve csak jött valami külső behatás és tűzgolyóvá vált a Föld és a mai tudósok azt tekintik alapállapotnak?:)
2014. júl. 21. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
A földönkívüliekről készült videókkal kapcsolatban szkeptikus vagyok, szerintem ilyesmi nem létezik, de úgy gondolom, hogy akár több milliárd fényévre tőlünk lehetnek még élőlények.
2014. júl. 22. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!