Szerintetek melyik a legveszélyesebb ürlény?
Figyelt kérdés
SZerintem a Reptoid.2014. júl. 5. 12:06
1/18 anonim válasza:
A predátor,facra húdzgálja az öcces reptojidot,meg a reptojid fanyokat is.
2/18 anonim válasza:
A Dalekek. Elég gonoszak és jó technológiájuk is.
3/18 anonim válasza:
Az ember.
Az összes többi űrlénynek szétrúgta már a hátsó felét.
4/18 anonim válasza:
Sztem a Goa'uldok ők úgy vennék át az irányítást az emberiség felett, hogy észre se vennénk azt, mivel a Goa'uldok szimbionták. :D
6/18 anonim válasza:
A nyolcadik utas a Halálból az alienek . Ja és reptoidok nem léteznek :-)
7/18 anonim válasza:
Szerintem az, amelyiknek technikai felkészültsége párosul az emberek iránti gyűlölettel és rosszindulattal!
8/18 anonim válasza:
A 2-es válaszoló jól mondja, a Dalekok a legveszélyesebbek. A reptoidok nullák hozzájuk képest.
Könyörtelen lények, kiknek célja minden más élőlény megsemmisítése. A technológiájuk nagyon fejlett, a háború a mindenük. Megannyi civilizációt pusztítottak már el. Az emberi fajt is többször el akarták már törölni, egy bizonyos személy miatt azonban itt mindig kudarcot vallottak...
Anno még egy kémet is küldtek ide a Gyakorira, Dalek Traak személyében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!