Klónozás az ősi indiában? Honnan szerezték a tudást?
Az indiai Mahabharátában több ezer vers és történet van. Ez a szent iratuk.
Több történet is érdekes, amiben modern fegyverek, repülőknek tűnő leírások vannak.
Legutóbb egy TUDÓS talált rá pár olyan történetre, ami egy az egyben klónozási eljárásnak is megfelelhet, mert lépésről lépésre le van vezetve az egész az óind eposzban.
Itt lehet elolvasni:
Elgondolkodtató, hogy nem egy laikus, hanem egy tudós szakember, akinek ráadásul még a biológia, a gének is a szakterülete áll ki ez mellett.
Mi a véleményetek?
A földönkívüliektől jött a tudás vagy honnan?
"Sajnos nem mentem bele, mert arra gondoltam hogy 404 egy csaló aki megakar minket ölni és elakarja majd adni a feketepiacon a szerverinket!"
nem csalódtam. mindig tudok rajtad kacagni.
Ezek lehettek fejlett MÁGIKUS ELVŰ technikák.
Mi, modern ostobák, azt képzeljük, hogy mindent csak elektromossággal működő gépekkel lehet megvalósítani, de (szerintem) nem így van.
Azt hiszem, elég fontos dologra mutattam most rá... persze ez is csak azért történt, hogy ezerből egy vagy kettő értse.
(tudom, hogy a hozzászólásaim így működnek)
...
A képesség az idők során (a zsugorodó spirálon haladva) lehanyatlott... mechanizálódások következtek be, valamint egy csomó minden, ami belül volt, kívülre került.
Ezek a jelenségek megérthetők.
...
Bhaktivédanta pl. tipikusan az az ember volt, aki valamilyen ok vagy okok miatt TUDTA ezeket a dolgokat, azért is beszélt olyan megvetően a modern ember (pusztító elvű) technikai vívmányairól.
Ajánlott olvasmány:
Srímad Bhágavatam magyar nyelvű kötetei, melyek Bhaktivédanta szóbeli kommentárjait (is) tartalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!