Molnár F. Árpád visszatért a médiában! Mit szóltok?
Figyelt kérdés
A GYK ufó-ezo egyik ismert régi figurája Molnár F. Árpád volt.
Biztos sokan emlékeznek rá, ám most visszatért médiaszerepléssel együtt.
Mit szóltok hozzá?
2014. jún. 7. 19:17
2/12 anonim válasza:
Bocs de attól hogy regelsz egy weboldalt magadnak amire felteszed a saját magad által készített videokat attól az még nem média.
3/12 anonim válasza:
Szerintem egyszer diliházba fog kerülni ez a Molnár F. Árpád. Kedvenc videóm tőlük: [link]
4/12 anonim válasza:
meh én nem ismerem sajna, ki az a Molnár F. Árpád?
5/12 anonim válasza:
De tényleg am hová tűnt egyáltalán? :D
- Suylok -
6/12 anonim válasza:
Nem tűnt sehova, szinte naponta tölt fel új videókat youtubera, de már az új haverjával, nem Soós Józseffel.
7/12 anonim válasza:
Az itteni ufológus az nem Szenthelyi Árpád volt?
8/12 anonim válasza:
én is szenthelyi árpádra emlékszem!!!!!!!
Már bocsánat!
9/12 A kérdező kommentje:
a kettő ugyanaz aki nem tudná!
2014. jún. 8. 17:53
10/12 anonim válasza:
Szenthelyi Árpádra nagyon jól emlékszem, 2012 előtt itt cirkuszolt hogy jönnek a reptoidok, krixkraxiak meg a lumbulábiak és lelézerágyúznak a Földön mindenkit, mert a maják is megmondták. Magyarán szólva adta 404 alá a lovat.
Aztán 2012 után furamód eltűnt...hm biztos elrabolták a lumbulábiak és meggyalázták :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!