Lehet, hogy ezért nem veszik fel a kapcsolatot az UFÓK velünk?
Lehet mi tehetünk róla ? Egy 404 nevű ufológus videoja, ki régebben itt a fórumon is közőlt adatokat az idegenekről elsőkézből. [link]
Mit gondoltok szkeptikusok, ezotérikusok milyen rejtett igazság húzódik meg eme film mögött?
A napiszar-ban már megjelent, hogy miért nem:
Először is, az UFO-k azonosítatlan repülő tárgyak, amelyeket egy földönkívüli faj használ(hat).
Több oka is lehet, hogy nem léptek kapcsolatba velünk:
1. Még nem jutottunk el a megfelelő értelmi szintre, hogy kommunikáljanak velünk, számukra még csak állatok vagyunk.
2. Még nem jutottak el odáig, hogy meghódítsák az űrt, technológiailag fejletlenek.
3. Talán már itt vannak és alkalmazkodtak a Földhöz, vagy akár mi emberek vagyunk azok.
4. Az univerzum méretei miatt a nagy távolságokat képtelenek áthidalni, tehát nem tudnak idejönni.
5. A legkézenfekvőbb ok, hogy nem léteznek. Bár ezt a Drake-formula megkérdőjelezi.
Ezzel mit akarsz mondani rájöttél valami turpiságra? Hagy mondjam má meg neked 404 felhasználó csak azért nincs köztük, mert én deneutralizáltam túl sokat tudott az a baro...marcú például azt, hogy kell csinálni a négy tojásos gombás rizottót emiatt és a UFO-s rögeszméje miatt deneutralizáltam mostanság postásként dolgozik az elm utcába, és ne aggódj szép emlékei vannak.
J ügynök
404 csak egy kitalált személy. A videó meg elég gyerekes. Naiv módon kiemel egy dolgot. Láttam már ennél jobb társadalomkritikát, azaz csak jobbat láttam ennél.
Egészen más oka van annak, hogy más galaktikus civilizációk (és nem az UFO-k, mint tudjuk azok csak azonosítatlan repülő tárgyak) nem közösködnek az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!