Ennyit a ufo híreket osztó oldalról? (nem hirdetem) TÖBBI LENT!
a paranormal a ufos hírek gurujaként van jelen, de úgy néz ki hogy ő is tüntet, eléri a reklámokból a 500 millió forintot.
Hiszen a reklámadó csak fél milliárd forint után esedékes...
www.paranormal.hu
itt olvasható a hvg-én a adókulcsok: [link]
Nem, az is tüntet akiket befolyásolnak!
És itt a paranormal.hu oldlat is láthatjuk befolyásoltság állapotában.
így titkolják az ufokat is, befolyásolással!
Kedves utolsó, Maga a média befolyásolta őket!
Ha nekem nem hiszel akkor járj utána, hogy milyen felhajtás van ezzel kapcsolatban.
kérdezö
van 10 almád,az almaadó miatt elvesznek 2-öt.
Te ilyenkor mit csinálnál?
Úgy tűnik az RTL-el Illuminati (Reptoid) érdekeltségű agybefolyásoló csatornát tönkre akarja tenni az ellenlában kormány (Greyek). Az a gond 404 szerint, hogy a 40%-os reklámadóval csak úgy lehet ellehetetleníteni a Reptoid érdekeltségű médiacsatornát, ha a többi kisebb hírcsatornára is kivetnek kis mértékű adót.
A paranormalnak kevés bevétele van, mert a reptoid illuminatinem pénzeli őket, mint az rtl, elnyomják, ezért a paranormalt az a kis adó is nagyon súlytja és ezért tíltakozik a Lumbulábi érdekeltségű paranormal.
Ez összefüggésben van az illuminati reptilian elmélettel, sőt alá is támassza aztat !!
"Az RTL (REPTOID) Híradó hétfő esti kiadásában azt mondták, hogy népszerű saját gyártású műsorok szűnhetnek meg a reklámadó, vagy ahogy a csatornánál nevezték a médiaadó miatt."
Az direkt jó, ha a Barátok köszt meg éjjelnappal Bp megszűnik.
igen utolsó!
EGYÉBKÉNT, HA VALAKI LEMARADT VOLNA
A PARANORMAL.HU AZT ÍRTA HOGY ŐK IS TILTAKOZNAK A REKLÁM ADÓ BEVEZETÉSE ELLEN, ÉS AZ OLDALUL EZ MIATT NEM VOLT ELÉRHETŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!