Hogyan lehetnék olyan személy aki hozzá férhet az UFO aktákhoz?
"Azt hiszed az USA elnöke mindenhez hozzáfér ? Ő is csak egy dróton rángatott bábú :-) Az igazi hatalom a háttérkormány kezében van ."
Aham, a gonosz zsidó pénzemberek, akik éjszakánként nindzsaruhában kiosonnak titkos megbeszélésekre, hogyan igázzák le a világot..
Hagyjuk már a hülyeséget, ez már tényleg kezd sok lenni :D :D
Ifjúsátán visszatért.
Örülök hogy igazoltál.
És azt se felejtsük el, hogy a kormány legfőbb lételeme az idegenek kutatása és titokban tartása, amit a fehér ház táplál.
Véletlenül sincs elég dolguk a belpolitika és az egyre súlyosabb külpolitika terén. Vagy ott van még a gazdaság szinten tartása és a vállalatok kordában tartása, a nép folyamatos, ha csak látszólagosan is de kielégítése.
Egyéni szinten pedig mindenki azzal van elfoglalva, hogy hol tud feljebb lépni a rendszerben és minél jobban kielégítse a felette állókat, valamint küzdjön a helyén maradáson.
Nem, ez mind másodlagos dolog. A fő feladat, hogy az idegeneket megfelelően kutassák és az elnök is minden nap ezzel van elfoglalva, csak néha közbe jön egy hülye beszéd a néphez, amit muszáj letolnia a gázsiért.
12#
A világot mi irányítja ? A pénz .
A pénz kinek a kezében van ? A nagyvállalatok igazgatói és a tőkések kezében . Ezek közül meg tudjuk, hogy rengeteg zsidó van .
Hallottál már a Bilderberg csoportról ? Ez a csoport tömöríti össze a világ leggazdagabb embereit, évenként összegyűlnek egy nem hivatalos találkozóra, ahová semmilyen médiát nem engednek be, és utána se nyilatkoznak . Ez nem fikció hanem valóság, komoly szakportálok foglalkoznak vele :
Az a te egyéni problémád, hogy tájékozatlan vagy és nem látsz tovább a saját küszöbödtől ...
Amúgy a kormány sajtó és párton belüli érdekeltségei valamint a közügyek és feladatok ellátásán kívül tényleg nem fő mérv adó a gazdasági és hatalmi kérdésekben. -
Bár szerintem az említett csoport nem független teljesen a kormányoktól, mivel a betöltött pozíció és vele járó jogosultságok, kapcsolatok fontosak a stratégiai lépésekben.
"A világot mi irányítja ? A pénz."
Tévedsz. A "világot" nem irányítja semmi sem. Legfeljebb egyes részeit irányítja X - ez lehet cég, gazdasági csoport, egy kormány, egy személy, stbstb. -, más részeit meg Y, megint más részeit meg Z.
"A pénz kinek a kezében van? A nagyvállalatok igazgatói és a tőkések kezében."
Tévedsz. Megint. A bankrendszer kezében van a legtöbb pénz.
"Ezek közül meg tudjuk, hogy rengeteg zsidó van."
Ez tény, de ebből mi következik?
"Hallottál már a Bilderberg csoportról ? Ez a csoport tömöríti össze a világ leggazdagabb embereit, évenként összegyűlnek egy nem hivatalos találkozóra, ahová semmilyen médiát nem engednek be, és utána se nyilatkoznak . Ez nem fikció hanem valóság, komoly szakportálok foglalkoznak vele.."
Aki nem barlangban él, az hallott már róla. Én is hallottam róla.
Nos, a világ leggazdagabb embereinek listája:
Ezt vesd össze a wikipédián található tag-listával. Én az első 30 leggazdagabb közül egyet sem találok ott.
Viszont pl. tagja a Bilderberg csoportnak Bokros Lajos, aki egy 20adrangú kis senki még itthon is, nemhogy nemzetközi viszonylatban.
De amúgy, ha annyira nagyon el akarnának titkolni valamit, akkor miért lenne nyilvános egyáltalán a csoport létezése? Az meg pláne, hogy mikor/hol találkoznak?
Az, hogy nem nyilvános, amiről tárgyalnak, még nem jelent semmit. Az MSZP vagy a Fidesz vagy akármelyik párt frakció-ülése sem nyilvános.
A terrorista csoportok megbeszélései sem nyilvánosak. Egy cég vezetőségi ülése sem nyilvános.
Sőt, amikor a haverjaimmal összeülünk sörözni, az sem nyilvános, mégsem gyanúsít senki azzal, hogy át akarom venni a világ felett a hatalmat..
"Ettől függetlenül, az usa elnöke az első ember aki a legfontosabb dolgokról dönt! És valószínűleg, hogy ha akar akkor megtudhatja az igazságot mindenről, amit a nyilvánosság elől eltitkolnak."
Nem egészen így van ez Diator. UFO témánál maradva jó példa erre Carter elnök, aki még elnöksége előtt ufo-t jelentett a MUFON-nak.
Mikor elnök lett csalódott, mert nem kapott számára elég információt az ufokról, mint ahogy azt visszavonulása után többször is említette.
Az első J.W.Bushról jobban elhinném amit írsz, mert ő elnöksége előtt CIA elnök volt. Ugyanez Putyinnál KGB néven.
"17# Az a legszomorúbb, hogy a hozzád hasonló végtelenül hiszékeny emberek miatt tartunk itt ahol, akik semmi rosszat nem képesek feltételezni a nagy cégek és bankok vezetőiről . A híradóba bemondják, hogy az egész átverés stb, a sok Bólogató Jancsi meg helyesel..."
Ne sarkíts. Egy szóval sem mondtam, hogy semmi rosszat nem tudok elképzelni a cégek és bankok vezetőiről. Sőt, nagyon is, lévén eléggé közelről ismerem ezt a világot, de ez a Bilderberges összeesküvés-elmélet eléggé sántít, ezt érvekkel is alátámasztottam, te viszont csak személyeskedésre vagy képes.
Egyébként nem tudom, mivel rosszabb a híradóra bólogató agyhalott annál az agyhalottnál, aki az összeesküvés-elméletekre bólogat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!