Elárulnátok, hogy panelből miért nem visznek el sose embereket az UFO-k?
Soha nem olvastam még ilyen beszámolót, de mindig ált magányos embert, vagy családot látogatnak meg este, a pusztában, vagy elhagyatott úton hazafelé menet.
Ez miért van?
Pedig aki panelban lakik, az is szívesen fogadná őket!
Oda miért nem akarnak menni?
Szerintem az idegenek nem rabolnak el senkit, ha valakit mégis elrablolnának azok nem volnának tudatában semminek nem is emlékeznének az elrablásra nem mondom, hogy akik azt állítják, hogy elrabolták őket azok mind hazudnak biztos a legtöbb ember igen, de azok kevesek, akik valóban átélték ezt a jelenséget nem UFO elrablás áldozatai csupán alvásparalizist éltek át csak az emberek túl ostobák, hogy ennek utána járjanak pedig minden egyébvág a mozgásképtelenség, hallucinációk, fényjelek, testen kívüli élmények, félelemérzet, stb.stb. Az pedig mindegy, hogy garázsban laksz vagy a Holdon ez bárkivel megtörténhet egy ködös éjszakán én ügynökként mondom nektek az idegenek nem ember rablók nem akarnak váltságdíjat sem pe...dofilok..:D
J ügynök
"öö... vannak ilyenek. Csak te nem olvastad. De én igen.
George Adamski"
Utána olvastál? És milyen érzés Adamski? Na milyen? :D
Nekem elég kellemetlen, hogy nem tudtam veletek kulturált körülmények között megbeszélni a dolgokat. Ha gondoljátok feltehetem megint a kérdést :D
Utolsó fogalmam sincs miről beszélsz. Ne rébuszokban üzengess.
Kérdező olvasd el Budd Hopkins - Elveszett idő vagy Betolakodók, Jenny Randles - Eltérítések c. magyarul megjelent könyveket. Azokban van panelházas eltérítésekről is szó.
George Adamski
A közvélemény számára sokkal érdekesebb azokat a történeteket tálalni, ahol elhagyatott tanyát rohannak le az ufonauták, vagy egy kertvárosi család életét teszik tönkre.
Ha vannak ufók és panelból nem viszik el az embereket, az csak azért lehet, mert tartanak az ott élőktől:
1.Leparkolnak az UFO-val valahová.
Valaki biztos, hogy kikabál, hogy "kötsög! állsz onnét a helyemről?!"
Meg tartanak attól, hogy valamelyik balfax lakó meghúzza a lökhárítót.
2.Kiszállnak és megjelennek az utcában, a "tanult,kultúrember" lakók meg ujjal kezdenek rájuk mutogatni: "dikkmá biztos buz1k, mer' olyan testhezálló ruhát hordanak".
3.Véletlenül a kiszemelt helyett az egyik vén csoroszját szipantják be, aki azt hiszi, hogy visszatért az alkesz férje a túlvilágról és szénnéüti őket. Vagy valamelyik hiperaktív sokdioptriás szemüvegű telepi hülyegyereket. Vagy ami még rosszabb, Brandont, vagy a Sanyát. Ezt nem szeretnék. Nem akarnak hibázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!