Ehhez mit szóltok szkeptikusok? Egy repülő Indiában földönkívüliek márpedig léteznek íme a bizonyíték a többi lent. ↓
Egy házaspár éppen fotót akart
készíttetni magáról az indiai Qutub
Minarban, amikor különös dologra
lettek figyelmesek egy szuperhős humanoid szerű lény Supenen-hez hasonlóan repkedtek az égen bámulatos felvételnek lehetünk tanúi: [link] ezt mivel lehet magyarázni valóban léteznek szuperhősök? az igazság ligája többé nem mese! :D
Hány éves vagy, 10? Nem Kókler, meg még +10 nick kb, nem unod magad? Mert szerintem te még el is hiszed magadról, hogy vicces vagy, pedig nem.
Egyébként a videó kamu, tisztán látszik, hogy humanoid, de akkora magasságban egy pontnak kéne látszódnia, de mivel ez nem így van, akkor kb. 20 méter magas az a lény. Nevetséges videó.
Az ufo-k nagyjáról bebizonyosodik, hogy kamu.
Felteszem van olyan kamu amiről nem derül ki.
Én nem láttam még ilyet, de láttam már fotoshopból élő embereket. El sem hiszed miféle alakok.
És persze ne zárjuk ki az ember mintás fehér "papírsárkányt", ami szerintem még piacképes is lenne.
Tényleg, nem lehetsz 10 éves, mert akkor már negyedikes lennél az általánosban, helyesírásod, fogalmazásod pedig csak másodikosnak megfelelő...
.
Superman filmekből nem fogsz doktorálni.
Javaslom légy a Hófehérke filmek szakértője, ugyanis a törpék jobban tudnak ártani, mint a Superman. Már csak azért is, mert a nem túl magas fűben is el tudnak bújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!