Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megismétlődött a "Hűha jel",...

Megismétlődött a "Hűha jel", szkeptikusok mit léptek? Itt a bizonyíték hogy az 1977-ben fogott adás idegen civilizációtól származik!

Figyelt kérdés

Aki kevésbé járatos a témában annak a "Hűha jelről" egy kis gyorstalpaló :

Ez egy erős keskenysávú rádiójel volt amit 1977-ben fogott a SETI . Még a tudósok is elismerik, hogy a jel akár intelligens lényektől származhat, mert teljesen elütött a kozmikus háttérzajoktól .

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=T1E4kstjZWo

Na most eddig a szkeptikusok tamáskodtak, hogy kedves UFO hívők lehetett műhold is vagy pulzár (ami eleve butaság mert az lüktet így ismétlődnie kellett volna ami nem történt meg), de a jelet megint sikerült észlelni, ami azt valószínűsíti, hogy egy idegen űrhajó küldte, ami később pályát változtatott, ezért nem ismétlődhetett meg .

Ezen az amerikai csillagászati szakhonlapon tették közzé a hihetetlen felfedezést :

[link]

A rejtélyes üzenetet azóta több kutató is megvizsgálta és megállapították, hogy nem hasonlít egyetlen ismert csillagászati jelenséghez sem ! Igazából ez nem lenne meglepő mivel a csillagászok a Tejúton (érdekes ez a Milkyway vagy a Mars csoki neve is, lehet hogy ez is valamilyen földönkívüli recept alapján készült ? :-), de ez más történet ... ) na szóval 10000 idegen civilizációt valószínűsítenek (nem jelenti azt hogy az összes intelligens) az exobolygók lehetséges száma alapján, így valósággal nyüzsöghet az élet az Univerzumban .

Visszatérve az SHGb02+14a néven katalogizált jelet háromszor is észlelték az Arecibo kutatói, de az adások hossza összesen sem érte el az egy percet, ami túl rövid idő ahhoz, hogy pontosan meg lehessen határozni annak forrását . Az 1420 MHz-es frekvencia, amelyen megtalálták, viszont külön érdekessé teszi a szignált, mivel egyrészt megegyezik a hírhedt "Hűha-jel" frekvenciájával, másrészt nagyon közel van az úgynevezett Hidrogén vonalhoz .

Itt ez a bizonyos megismétlődött jel :

http://www.youtube.com/watch?v=fH-8F_GcjDg

2014. máj. 4. 14:22
1 2
 11/12 Dabtep válasza:
Szerintem ez a Hűha! jel egy nagy kamu. Ugyanis én letöltöttem a felvételt, majd felgyorsítottam 16 szoros sebességre és így kaptam egy 5 másodperces felvételt amin jól kivehetően egy angol beszéd hallatszik. Vagy kamu az egész, vagy pedig nem az eredeti felvételt publikálták. Én hiszek a Földöntúli életben, de ez a jel átverés!
2014. okt. 23. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Tyhűűű! Azt a kutya meg a macska :OOOO hát ez ez ez elképesztő!!! Szerintem így üzennek nekünk a reptoidok, krixkraxiak és lumbulábiak hogy le fogják rohanni a Földet és gyarmatosítanak minket! A "HŰHA" ugyanis azt jelenti hogy "Hamarosan Űrhajókkal Hódítunk Arrafelé", közeleg az invázió emberek, meneküljön mindenki szerte-szana!
2015. febr. 5. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!