Ez lehetséges? Nem hiszem el hogy megtörtént.
Az úgy történt, hogy tegnap este elmentünk sétálni a barátnőmmel majd egy nagy fényes csíkot láttunk az égen majd az egyre közelebb jött és amikor közelebb ért akkor láttuk, hogy egy csészealj. A barátnőmmel nem vettük komolyan csak ráfogtuk hogy valaki így poénkodik (valami távirányítású kütyü). Tovább sétáltunk mikor a vállamat megérintette valami hideg kéz. Hirtelen megfordultam és láttam a 5 éve halott nagymamát (a barátnőm is látta). Ezután mögötte emberek jelentek meg (nagyon fehér volt a bőrük és jól öltözöttek úgy néztek ki mintha színházból jöttek voltak). Azt mondta nekem, hogy "Ne félj nem lesz semmi bajom.". Megfordultak és elmentek. Nagyon megijedtünk (én és a barátnőm is), és gyorsan futni kezdtünk haza. De úgy éreztük, hogy valaki követ minket. Szerencsére nem mentünk messzire sétálni ezért gyorsan haza értünk. A szobámban ültünk az ágyon, mikor halljuk és látjuk hogy az ablakomhoz kövek csapódnak (valaki dobálta), ez oké csak a 8. emeleten lakunk. Ekkor már nagyon féltünk. A barátnőm ki akarta nyitni az ablakot de én nem engedtem neki. Aztán rávett hogy kinyitja és szól annak aki dobálja a köveket, hogy hagyja abba. Amikor kinyitotta jó pár kő be esett, azt mondta hogy nincs kint senki csak nagyon erősen fúj a szél. Akkor megnyugodtunk és lefeküdtünk aludni.
Ez nagyon furcsa este volt és tuti hogy megtörtént mert mindketten emlékszünk rá és itt vannak a kövek is.
Az intelligensebb tudósok az UFÓ-kat inkább kezelik időjárási jelenségként mint a zöld emberkék hajójaként, mondván: a szivárvány nem a Asgard hídja, és a villámot se Zeusz dobálja az Olimposzról, akkor miért ne lehetne erre is valami normális választ találni.
Ami a nagymamád illeti szerintem csúnyán összekeverted valakivel, az én anyámnak csak egy hajvágás kellett, hogy apám ne ismerje fel. A te esetedben ehhez hozzájárulhatott, a pánikhangulat is.
A kőesőről nem tudok mit mondani, de a békaeső már leírt és elfogadott jelenség, több helyen leírtak kék és vörös esőt is. Néha fura dolgok potyognak.
Erre így együtt nincs sok esély, szóval vagy kamuzol, vagy megkaptad a paranormális lottó ötöst.
az este becsapja az emberketet én is szarok haza menni 23:00-kor
ettől függetlenül érdekes de sajnos szkeptikus maradok ezen a téren.
Üdvözlettel: diator
"Szerintem ez nem hazugság... Nagyon pontosan elmesélte"
Tehát te onnan szűröd le, hogy valaki hazudik-e vagy sem, hogy pontosan meséli-e el.
Arra nem is gondoltok, hogy ez a lány egy kiválasztott? Minél előbb hozzá kell mennie egy csimpánzhoz, és utána kiköltöznie Kanadába. Nincs mese, csak így érheti el a végső stádiumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!