Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Voltak UFO-kal kapcsolatos...

Voltak UFO-kal kapcsolatos tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Megjelöltek? Elraboltak? Hiszel bennük? Szerinted láteznek?

2014. ápr. 27. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Kitaláltam egy nagy-nagy füllentést, amit elküldtem egy ufós magazinnak. Leközölték szépen, mint figyelemre méltó eseményt.
2014. ápr. 29. 12:07
 12/14 baboca20100107 válasza:
párom legjobb haverjának a nővéréék tapasztalták hogy álltak a buszmegállóban ketten (a nővére és az ő párja) és a semmiből világított le rájuk kék fény de csak rájuk...nem tudták mi az ..:s
2014. máj. 10. 17:17
 13/14 anonim válasza:

Sok UFO észlelésnek még eddig fel nem fedezett meteorológiai jelenség áll a hátterében

Szerintem UFO-k léteznek.

Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent.

Ilyenek léteznek. De hogy egy másik bojgórol jött élőlények legyenek, az szerintem teljesen kizárt. Tehát hogyha olyat látsz az égen amiről nem tudod hogy mi az, akkor az már UFO.

2014. máj. 13. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyszer még gyerekkoromban fociztunk a lakótelepen és megláttunk a fejünk fölött egy fekete repülő objektumot. Kicsit háromszöges alakja volt és elég gyorsan repült. Azt hittük, hogy valami rejtélyes dolgot láttunk. Aztán apukám jött és megmondta, hogy ez egy lopakodó repülőgép és, hogy kész az ebéd. Utána fociztunk tovább, mert nem voltunk éhesek. Talán fél2 tájban már éhesek lettünk, így hazamentünk. Nem biztos, de szerintem paradicsomos káposzta volt rántott husival, bár sajnos nem tudom bizonyítani, nem raktam el ételmintát.
2014. máj. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!