Miért minden a pusztulásról szól a kérdésekben és a válaszokban?
Csaknem az összes témakörre igaz ez az Ezoban, de itt kizárólag csak ez az irány. Idejönnek az idegenek, s mindent elpusztítanak. Miért nincs még mutatóban sem más alternatíva?
Ha régen, az állítólagos idegenek itt építettek, csodás technikákat adtak a kezünkbe, akkor miért lenne a másképpen?
és milyen más alternatíva lenne ugyan?
még az sincs bizonyítva hogy egyáltalán van a földön kívül bármiféle élet is, nem hogy még repülőket csináljanak.
lehet hogy csak baktériumok vannak, de ez is csak LEHET, és még több millió kell hogy máshol is értelmes élet alakuljon ki.
inkább ez a valószínű, mint az hogy itt a mari nénit, meg a pista bácsit elvigyék esténként.
A kérdés azért merült fel bennem, mert a szkeptikusok elleni egyik támadás, hogy nekik nincs hitük, így életük sem. Hogy csak rombolni tudnak, s nem bíznak semmiben.
Azt gondolnám ez alapján, hogy aki hisz ufókban, földönkívüliekben, szellemekben, jóslásban stb.) boldogabb, mint a szkeptikus. De szomorúan látom, hogy nem.
Fogalmam sincs miről beszélsz, az ufó hívők nagy része egyáltalán nem gondolja, hogy elakarnak minket pusztítani az idegenek. Te kevered a Hoollywood-i filmes katyvasszokkal.
" hogy nekik nincs hitük, így életük sem"
Én ilyennel egyszer sem támadtam szkeptikus ellen.
Én csak azt nem értem, hogy aki szkeptikus és rendesen nem tud ide írni - pl beírja hogy ez baromság, hülyék vagytok - akkor minek jár ide? Érdekes módon engem nem érdekel a politika, így nem járok abba a kategóriába beszólogatni. Mivel teljesebb így az élete hogy beírja ezt a semmit mondó kommentet? Mivel én megvagyok elégedve magammal, ezért nem követem az ilyenek példáját.
Hasonló ez ahoz, amikor az emberek szólják meg az utcán a másikat, mert más a stílusa mint az övé..
- Figyelem természetesen ez a normális szkeptikusokra nem vonatkozik -
"boldogabb, mint a szkeptikus. De szomorúan látom, hogy nem."
Szerintem a boldogság nagyon nem attól függ ki miben hisz. Úgyhogy szerintem ez a témákhoz kapcsolódóan teljesen irreleváns.
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!