Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek bebizonyítottam,...

Szerintetek bebizonyítottam, hogy földönkívüliek soha nem jártak a Földön, vagy komoly logikai hibákat vétettem?

Figyelt kérdés
Feltételezve, hogy az univerzum tágul, mégpedig fénysebességgel, továbbá tudjuk hogy fénysebességet semmi nem érheti el, így galaxisok közötti utazás lehetetlen.

2014. márc. 27. 06:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Linket nem tudok megosztani, mert kb. két éve olvastam. ly/j. nézd el nekem kérlek, hogy kómásan nem nagyon érdekel a helyesírás.
2014. márc. 28. 06:12
 22/24 anonim ***** válasza:
egyébként, ha a fénynél semmi sem megy gyorsabban, akkor a távolható részecskék mivel kommunikálnak? azok ugyanis fényévnyi távolságból is egyszerre mozdulnak. nincs késés.
2014. márc. 28. 06:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marhaságot olvastál, sorry. A relativitáselmélet az egyik legtöbbször bizonyított elmélet az összes közül; jelenleg ugyan áll az LHC, időszakos karbantartási munkálatok miatt, de amikor működik, akkor minden másodperben milliószámra történik az elmélet bizonyítása a működése során.

A távolhatás úgy tűnik, valóban létezik, de ez még nem bizonyíték a fénysebességnél gyorsabb mozgásra. A távolhatás során ugyanis nem mozog a részecske, csak a kvantumállapota változik meg. Helyesebben nem is megváltozik, csak a valószínűségi függvény omlik össze, és vesz fel egy egzakt értéket. Igazából még a legkiválóbb fizikusok sem értik pontosan, hogy mi történik ilyenkor valójában, miért létezik a távolhatás jelensége, e jelenség mechanizmusának feltárása és megértése a jövő zenéje lesz.

2014. márc. 28. 06:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy logikai hibákat vétettél, de azok a dolgok is súlyosan hibásak és hiányosak, amik között vétetted a hibákat. Maradj egyszerűbb dolgoknál, amíg hozzá sem lősz a relativitáshoz és a kozmológiához, mert ilyen butaságokat fogsz írni, mint most.
2014. márc. 28. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!