Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy jó UFO kutatónak, milyen...

Egy jó UFO kutatónak, milyen diploma szükséges / javasolt?

Figyelt kérdés
UFO kutató szeretnék lenni és azt szeretném mekkérdezni, milyen végzettségek kellenek, pl természettudományi (fizikus, biológus) matekos még jó? mérnök ? stb
2014. márc. 1. 19:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Anna,már bocs hogy ide süllyedek,de finoman szólva is felteszem a kérdést:Te át is gondolod mit írsz mielőtt bepötyögsz akármit is?

A WOW jel valóban nagyon rövid,egyszeri jel volt.Épp ezért ökörség hogy egy idegen civilizáció jele lenne.Hiszen a valamivel hosszabb mint egy perces sugárzásnak állandó ismétlődését kéne ekkor hallanunk.

Például mit hallanának a Szíriuszon a Földi rádiójelekből?

Állandó Doppler-effektust elszenvedő,hol kék,hol vöröseltolódású rádiójeleket kéne hallaniuk,24 órás fázisokkal,és még nagyobb szabályszerűségeket tekintve 365,25 napos ismétlődésekkel.A rádió sugárzás is folytonos lenne,hisz nem árnyékolja le semmi sem (nagyon nem is tudná).

Vagy a te idegen civilizáció feltalálta a rádióhullámokat,és 1 percig használták egész történelmük alatt?

Őszintén:Tudatosul egyáltalán benned mekkora eget verő hülyeséget írtál az előző kommentedben?

2014. márc. 4. 22:21
 22/31 anonim ***** válasza:

És a wikipédia a te esetedben már fejlődés,de még mindig részrehajlóan olvasol.Ugyan ez a wikipédia mondja azt is hogy akár műhold is lehetett.És csak kezdetben hitték azt hogy ET-re bukkantak.

Kérlek olvass utána legalább egyszer az érvként felhasznált állításoknak,ha már már ilyen témában jársz-kelsz.(tudom úgyis süket fülekre találok,de a kerek zárásért írtam ezt végül is)

2014. márc. 4. 22:25
 23/31 Shai-Hulud ***** válasza:

@Möbiusz-szalag

"feltalálta a rádióhullámokat,és 1 percig használták egész történelmük alatt?"

Igen, na. Hát istenem, gyorsan fejlődnek, nem láttál még ilyet? :DDD

Pedro

2014. márc. 4. 22:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Az bizony jó gyors fejlődés!

XD

2014. márc. 5. 12:28
 25/31 anonim ***** válasza:

Csak a parancsod adták ki a segítségével az atomcsapásra.

Aztán hosszú, néma csönd.

2014. márc. 5. 13:42
 26/31 anonim válasza:
Nem értem miért kell válaszolni egy kérdésre, ha nem tudsz rá választ adni, csak oltod szegény kérdezőt.Ennél kellemetlenebb és megalázóbb nem sok van!
2014. márc. 13. 22:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Van ilyen ufológia szak az egyik egyetemen.

Olyan tantárgyak vannak, mint hogy a homályos mars és hold fotókon két elmosódott pixelből hogyan ismerjünk fel óriási bányagépeket és városokat, vagy mint az összeesküvés-elmélet kitaláció, melynek a módszertanával a legmeghökkentőbb, legelborultabb, legbetegebb elméleteket is kidolgozhatjuk. Van még a hogyan védjük meg magunkat a szkeptikusoktól. Van kisszürke-ológia, reptilián-ológia, meg mindenféle más űrlényológia.

Van üreges Föld és Hold geológia. Az egyik tantárgyon belül a Dulce bázist tanítják, egy másikban a Lacerta interjúra épülő irodalom órákat adnak.

Azt is tanítják, hogy kajáljuk be gondolkozás nélkül még a legbénább hamis ufós-űrlényes youtube videókat és paranormális weboldal cikkeket.

Fakultatívan választott tárgyként el lehet sajátítani azt, hogy magyarázzunk meg mindenféle bődületes baromságot a kvantumfizika segítségével. Ezt tudom ajánlani.

Alapkövetelmény, hogy a jó csajokra csak csorgasd a nyálad, de neked ne legyen. Akinek van csaja, vagy akár csak esélye is egyre, az nem lehet igazi ufológus. Aztán jön a felvételi, a Star-Trek részek tartalmából kell tételeket húzni. A legelső szériából is!

2014. márc. 24. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
Replikátor diploma.
2014. ápr. 15. 10:01
 29/31 anonim válasza:

Ha a földönkívüli élet lehetőségeit szeretnéd kutatni, akkor csillagász/asztrofizikus/asztrobiológus diplomát érdemes szerezned. Persze mire elérsz odáig, teljesen át fog alakulni a gondolkodásmódod. Nem "UFO"-kat fogsz keresni (Az UFO angol rövidítés, mellesleg azonosítatlan repülő objektumot jelent. Egy hőlégballon mind addig UFO, amíg rá nem jönnek, hogy hőlégballon... stb.), hanem értelmes életet a Világegyetemben. Nem valószínű hogy ők jönnek hozzánk, sokkal inkább nekünk kell megtalálni a "tűt a szénakazalban". A SETI is ezzel foglalkozik. Persze, ahhoz, hogy ilyesfajta diplomáid legyenek, rengeteg szorgalom, tanulás és áldozat szükséges, de ha buzog benned a kíváncsiság és a megértés utáni vágy, akkor azok adnak erőt. Nagy hangsúlyt fektetnek a fizika, matematika és kémia oktatására, szóval nem árt, ha ezekkel már most elkezdesz komolyabban ismerkedni... A gondolkodás- illetve írásmódodból (plusz helyesírás) azt szűröm le, hogy még talán általános iskolás lehetsz. Jó dolog, ha kérdezel, és még jobb, ha AKAROD tudni a választ. Ezek visznek előre. Kell hogy meg legyél áldva egy átlagnál magasabb intelligenciával, de ha valóban olyan fiatal vagy amilyennek gondolom, és ennél komplexebb kérdéseid is felvetődnek, akkor nem halott ügy nekivágni ennek a rögös útnak. Mindenkiben van potenciál, hogy nagy dolgokat vigyen véghez, aki nehéz kérdéseket tesz fel, de a lényeg, hogy valóban kíváncsi-e a válaszra?

A fizika bármelyik ága véleményem szerint gyönyörű hivatás, felfedezni, megfejteni és megérteni a természeti törvényeket, amik irányítják a sorsunkat és a Mindenséget körülöttünk. Én személy szerint, asztrofizikusnak készülök, és bízom benne, hogy később kutatóként fogom vinni valamire. Nehéz tanulmány, nehéz szakma, nehéz komolyat produkálni, de aki nem akaratos a célját illetően, az inkább maradjon a porban. Ha nem is leszek világhírű koponya, vagy a végletekig elismert a szakmában, akkor is már nyertem: az életem úgy telt, hogy kutattam - és remélhetőleg meg is kaptam a választ a kérdéseim többségére.

2014. máj. 12. 01:59
 30/31 anonim válasza:
Még annyit hozzáfűznék, hogy ne nagyon hallgass az olyanok kioktatására, akiknek csak halvány rálátásuk van a dolgokra. Pedro hozzászólásaival már több helyen találkoztam a tudomány témakörben, az ő szavára -véleményem szerint- lehet adni, de sokan vannak, akik csak fröcsögnek tudományról, pedig fényévekre járnak még csak a felszínétől is... Inkább az motiváljon, hogy okosabbá válj náluk, és ha válaszolsz nekik bizonyításokkal, akkor szóhoz se tudjanak jutni utána. Tény, hogy egy bődületes baromságot kérdeztél, de nem hiszem, hogy rossz szándékból tetted. Egyszerűen csak nem vagy kellőképp járatos a témában, de szeretnél többet megtudni. Ez nem negatívum, sokkal inkább pozitívumnak könyvelhető el. Az ilyen dolgok vigyenek előre, kérdezz, kutass minél többet, abban a témában ami érdekel. Mindenki más pedig inkább maradjon mély álomban... Gonosz leszek, de azt mondom, mindig azokat az embereket a legélvezetesebb lehűteni, akik csak képzelik az intellektusuk nagy részét. Szóval én azt mondom, hajrá! Kutass azután ami érdekel!
2014. máj. 12. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!