Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi állhat a...

Szerintetek mi állhat a fényjelenségek hátterében?

Figyelt kérdés
Sokszor hallok beszámolókat fényjelenségekről vagy nevezzük őket UFO-Knak mások szerint ezek valamilyen idegen nem földi eredetű lények űrhajója mások szerint viszont egy titkos katonai kísérletei vagy hullócsillagok biztos, hogy így van az esetek többségében, de hiszem, hogy vannak olyan események, amelyek valósak és nem földi eredetűek abban sem vagyok biztos, hogy földönkívüliek egy másik bolygóról valamilyen más magyarázat lehet, amit máig nem tudtunk tisztázni lehetséges, hogy maga a jelenség egy paradoxon a dimenziók közt amikoris a határ a két világ-közt megszűnik egy olyan idegen technológia által generált úgymond kapu, ami lehetségesé teszi a világok-közti utazást matematikailag az univerzumban nem alakult ki máshol élet csak a földön, de mi a helyzet a multiverzummal? lehetséges, hogy a párhuzamos földről érkeznek ezek az úgynevezett látogatók, de nem tudom, hogy ez az elmélet egy hülyeség vagy sem csak gondoltam megosztom veletek.
2014. febr. 17. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Svejk, véletlenül nem J ügynök inkarnációja vagy? Sok pontban hasonlítasz rá.
2014. febr. 17. 17:51
 12/13 A kérdező kommentje:

#11 Azt sem tudom kicsoda az a J Ügynök ?

#10 Elfogadom, ha elmondod, hogy minek tévedtem ebben?

2014. febr. 17. 18:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Most regisztráltam először erre az oldalra nem tudom ki az a J ügynök miért már nincs fent az oldalon vagy ez csak egy itten tréfa, mint a reptoidok?
2014. febr. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!