Milyen Exopolitikával foglalkozó könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 14:37
2/9 Shai-Hulud válasza:
Én a Ϧϡӫᵵ‡₸₱Ⱶ-t ajánlanám a figyelmedbe, nagyon jó, és érthető.
Egy baja van csak, hogy még nem fordították le földi nyelvre, de ne aggódj, folyamatban van, pár száz év múlva minden sarkon kapható lesz.
4/9 anonim válasza:
nem könyv, de én tudok ajánlani priviben egy oldalt
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Igen, az Exopédia az tökéletes, ebben a témában az egyik legjobb, ha nem a legjobb! Nekem is megvan, megrendeltem, és éppen most olvasom. Nyilvánvalóan azoknak ajánlott, akikben megvan a téma iránti kellő nyitottság és valódi érdeklődés!
7/9 anonim válasza:
Még annyit hozzáfűznék, hogy nagyon jó lenne, ha még más hasonló témájú könyvek is megjelennének magyarul, mert a mi nyelvünkön ebben a kategóriában sajnos igen szegényes a kínálat, alapművek nem kerültek kiadásra, pl. Adamski, vagy Angelucci munkássága. Vagy más átfogó, az Exopédiához hasonló, zseniális könyvek.
8/9 anonim válasza:
Tényleg kár, hogy ezek a hasznos alapművek nincsenek magyarul. Csak az angolul értő idióták gazdagíthatják a tisztelt szerzőt.
9/9 anonim válasza:
Miért idióták az olvasók?! Akik meg nem hisznek ezekbe a dolgokban, azoknak lehet, hogy azok. Sajnálom, hogy csak addig terjed az érdeklődésük, ameddig. Aki persze ennél tovább mer menni gondolkodásban, az már idióta. Hát, ezért tart itt ez a világ! Azt meg nem hiszem, hogy az ilyen könyvek szerzői meggazdagodnak belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!