Mikorra varhato a kovetkezo reptoid tamadas?
Mar vagy 6 eve tag vagyok a gyiken es kb evente 2x ranezek az ufoeszlelesek fulre es ott mindig olyan jokat olvasok xD
Mar volt 2 fix idopont amikor leigaznak minket es mind2-t tuleltem meg asszem mindenkixD
Kivancsi lennek h hasonloan baratsagos lesz e a kovetkezo leigázás xD
A mai, menetrendszerű reptoid támadás fél 10-kor volt. Holnap is lesz, de állítólag késni fog, mert az influenza járvány miatt helyettesíteni fogja a reptoidokat a veresegyházi asszonykórus, akik Janicsák tábornok vezetésével támadnak zi-zi labor formációban a földiek idegenektől szerzett wc-csészealj és bidé flottája ellen.
üdv, Dr. Szefó
11:10, agyevő bogarakat? Szerintem a poloskoidokat fogják küldeni, ők a szövetségeseik elvileg, és bogárszerű földönkívüliek :)
Egyébként meg a reptoidok ott vannak az üreges Holdon, a krixkraxi és lumbulábi űrflottával együtt és várják, mikor találjuk ki a következő világvége időpontját hogy megszállhassanak minket. Magyarország úgy tudom, lumbulábi érdekszféra lesz, Európa nagy részét reptoidok ill. poloskoidok fogják megszállni, Amerikát reptoidok és krixkraxiak, Ázsiát és Ausztráliát pedig az annunakik meg a motherbookdriverek kapják meg.
Ja, és a glükokortikoidok meg a kakamatyik is készülnek az üreges Földben az invázióra, mert tudjuk, hogy gravitáció nem is létezik.
Lazits egy kicsit,ugy latszik tul nagy a nyomas rajtad...
Ha nem mulnak a tunetek,akkor javaslom keress fel egy szakembert ez ugyben.Mondd el, hogy azt hiszed elorehaladott stadiumban levo,attetes hulyeseged van.Ha kerdezi mik a tunetek,akkor csak eleg feltenned a kerdest,amit itt is feltettel.Ha segiteni nem is tud majd,de egy biztos;azonnal erteni fogja mi a baj... :)
Kedves utolso es utolso elotti
Javaslom keressétek meg egymás és tegyétek egymás boldoggá szexuálisan valami ufo állarcban
Jo szorakozast xD
a "Reptpid" vagy mi a fene szóval is a gyakori kérdéseken találkoztam eddig csak.
jogos a kérdésem: hol a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!