Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 41 éves vagyok és még nem...

41 éves vagyok és még nem láttam UFO-t. Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Ez így nem teljesen igaz, mert egyszer régen vidéken nyaraltam, és éjjel bámultam a csillagokat órákon át. Egyszer csak egy ötszög alakú csillagkép egyik csillaga fogta magát és jobbra elhúzott lassú,egyenletes sebességgel, míg el nem tűnt a horizonton.

De azért ez mégsem az a klasszikus csészealjas észlelés.

Lehet hogy hallucinálok? Közben meg hemzsegnek a szürkék körülöttem? Nem akarok a szürkék hegedűse lenni!

2014. jan. 27. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem láttál még, sokan vannak ezzel így. Klasszikus csészealjat nem látnak sokan, és az nem is mindennapos dolog. Leggyakrabban a "valami repült, fényes volt, furcsa volt, és nem tudom, mi volt az" típusú észlelések vannak. Sokszor tényleg nem űrhajók, hanem magyarázhatóak máshogy is. (Persze tudom, akkor is UFO, mert nem tudom, micsoda.) Elég sok olyan dolog van, amit, annak ellenére, hogy bizonyítottan létezik, még én sem láttam, pedig 40 éves vagyok. Például bármennyire szeretném, nem láttam még hosszú szárnyú bálnát sem, csak TV - ben. Tudom persze, hogy nem ugyanaz, mert a bálna nem fog engem meglátogatni, a csészealjak meg csak úgy repkednek mindenhol. Tehát ha nem utazom el, akkor lehet, több esélyem van UFO - t látni, mint bálnát :)
2014. jan. 28. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére én már láttam - és nem fényes dolog volt - hanem nappal szürke csészealjat. Még azt sem tudtam mi az az ufó, 7-8 éves voltam, csak utólag jöttem rá :) Most 25 vagyok, pedig messze vagyok még a negyedik X-től, szóval megelőztelek.:D
2014. jan. 28. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Én akkor látok csészealjat, amikor csak akarok. Egyszerűen beírom a gogleba, és kiadja őket, és ha hiszitek ha nem, 1 percen belül egy csomó csészealjat látok. Sőt ha videót nézek róluk, akkor még azt is látom, hogyan repülnek. Na ehhez mit szóltok szkeptikusok?
2014. jan. 28. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló korú vagyok, és eddig csak az egykori nácik által titokban kifejlesztett korongrepülőkre találtam bizonyítékokat. Sajnos földönkívüliekre nem.
2014. febr. 13. 07:19
 15/15 anonim válasza:
Nezz fol itt repulok mert engem is elraboltak!!!! Kar hogy nappal van... :(
2014. júl. 4. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!