Szkeptikuskáim, ezt mivel magyarázznátok : Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent, UFÓK irányítják USÁt?
Áá ez is csak kamu, ahogy kamu, hogy a Föld a Nap körül kering meg hogy a Föld gömbölyű.
Hülyíts mást.
Idézet az egyik linkedből:
"egészen pontosan nyolcvan(!) különböző idegen faj él ma is köztünk"
81. Engem nem számolt.
Még arra sincs bizonyíték, hogy az anyagi világ valójában létezik-e, vagy csak a teremtő képzeletem
szüleménye...
Tud bármi igazolást is felmutatni az állításai mellé? Akkor meg mi alapján lehetne őt komolyan venni?
Ha van bizonyíték, akkor a részeges Józsi bácsi is egyből hitelessé válik, ha viszont nincs, akkor lényegtelen, kinek nincs, mindenképp egy 0 az egész.
Én is láttam talán még el is hinném,de ez az adat,h 80-an,nem ám 79-en vagy 81-en ez így elég furcsa.:D
Lehet szenilis,valamennyire biztos,de egy öreg,aki már fél lábbal a sírban van könnyebben kipakol a régi titkos dolgokról,amiket amíg fiatalabb volt és volt vesztenivalója,nem mert.
Lásd az én nagyapám is,köpni nyelni nem tudtunk,mikor az utolsó évében mesélte a dolgokat,amiket sosem gondoltunk volna róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!