Mien végzetség kell ahoz hogy valaki ufókutató legyen?
Kérdező, ezek a kommentelők csak azért járnak ide, mert itt szerintük
van kit elnyomni! Itt ők is felső pozícióba érezhetik magukat,
így próbálják egyensúlyban tartani rémes lelkiállapotukat!
Villanyszerelő?
Hiszen a villanyszerelők ismernek olyan dolgokat mint elektromos áram,vezető,akkumulátor,stb..
Sajnálom de az ufológiához azt se szabad tudni hogy hogyan kell a konnektorba dugni egy töltőt.
13/14.
Kössz de nincs szükségem a tanácsodra, hülyeségeket írtál!
A betük felcserélese, pedig egyenesen kiábrándítóak...
Am, igen is elnyomóan válaszóltak, mivel tiszteletlenűl véleményezték
azt, amibe a kérdező hisz! Úgy, hogy dobjuk ezt a macit málnásba...
Érvelési hibák, Alpha! Rengeteg érvelési hiba!
1) Nincs olyan, hogy valami rossz érv amiatt, mert valakinek az eszményét lerombolja. Példa: Az én eszményképem az, hogy öngyilkos leszel. Akkor most bele kéne magad vetned a legközelebbi folyóba?
2) NEM ELNYOMÓAN! Speciel én épphogy a válaszadó munkásságát dicsőitettem, az "ufókutatás" ellen.
3) Nincs olyan érv, hogy "hülyeségeket írtál". Ezzel nem cáfolod meg az írásom. Komolyan, ugyanolyan érvelő vagy, mint 51%-os(volt)!
4) Az elgépelések nem minősítik valaki írását. De ha felhoztad a témát:
"Kössz" helyett "Kösz"
"Kössz de" helyett "Kösz, de"
"betük" helyett "betűk"
"felcserélese" helyett "felcserélése"
"A betük felcserélese, pedig egyenesen kiábrándítóak" helyett "A betűk felcserélése pedig egyenesen kiábrándító" (Ez dupla hibának számít, csak nem akartam a helyet pazarolni)
"Am" helyett "Amúgy" vagy "Am'"
"igen is" helyett "igenis"
"válaszóltak" helyett "válaszoltak"
"tiszteletlenűl" helyett "tiszteletlenül"
"amibe" helyett "amiben" vagy "amibe'"
"Úgy, hogy dobjuk" helyett "Úgyhogy dobjuk" (Ez is dupla)
Hmm... Mennyi is? 13 hiba négy mondat alatt, vagyis több mint három hiba per mondat? És még az én elgépeléseim szánalmasak?
5) "Úgy, hogy dobjuk ezt a macit málnásba..."
Mi? Ez a mondat kicsit sem illik ide... Ez egy perverz mondás, csak úgy tájékoztatásból, Alphaelv!
6) Te ábrándulsz ki? Ha már ilyen piti személyeskedésnél tartunk, vessük csak össze kettőnk átlagát! És azt is, hogy ki hanyadik a toplistán, és hány kérdéshez írt választ! Jé, csak nem a te értékelésed a rosszabb?
(Az értelmesebbeknek: Nem akartam személyeskedni, se szidalmazni Alphát, csak egy kis prezentáció volt, a gyengébbek kedvéért).
névte2en
Ui: Még mindig várom az ellenérveket, Alphaelv...
De hogy most egy kis önkritikát gyakoroljak:
"gyáltalán"
"nagypn"
"cask"
Hú, három hiba per hét nem alapmondat, hanem igen hosszú érvkifejtés. Igen, tényleg szörnyűek az elgépeléseim...
Ne haragudj, ha én nem írok annyit, de szükségtelen is!
Te csak simán idegeskedsz, nekem meg egyszerűen igazam van!
De látom nem tudod kontrólálni magad, ezért csak simán elköszönök,
szevasz!
Ostoba vagy, nem igazmondó. Nem állítasz semmi konkrétumot, a vitakézséged pedig kissebb, mint egy harmadik osztályosé. Én érvelek, te okoskodsz. Én nem ejtek érvelési hibát te meg rengeteget ejtesz(például az egyik legidegesítőbben, az argumentum ad nauseamot). Akkor kinek is van igaza? Mellesleg látom, hogy nem fogtad fel az írásom lényegét. PONTOSAN! Alig írsz valamit, mégis több hibát ejtesz, mint én, és még te mondod, hogy sok szót elgépelek. Komolyan, ilyenkor hogy tudod azt hinni, hogy igazad van, vagy hogy egyáltalán bárki igazat adna neked? Nem ajánlott neked Alpha, sem a bölcsészkar, sem pedig a jogászat.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!