Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mostanában raboltak el valakit...

Mostanában raboltak el valakit az idegenek?

Figyelt kérdés
Végignéztem a régebbi kérdéseket, és látom, hogy az eltérítéses esetek száma drasztikusan lecsökkent az utóbbi időben. Mi lehet ennek az oka?
2014. jan. 22. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyik éjszaka tompa zúgást hallottam, majd arra lettem figyelmes, hogy a takaróm a plafon felé lebeg, de kb. 15 cm-es távolságban a plafon azt taszította. Ezután valami fogorvosi szék és diszkógömb emléke rémlik. Furcsa idegen arcokkal (hosszúkás szürke fej, hatalmas szemek) nevetünk és kéjgázt lélegzünk be a fogorvosi székben. Megmutatták az időtorzító szerkezetet is: [link]

Aztán valami ültetvényhez repültünk, a Föld bolygón. Azt mondták tudományos tanulmányozás céljából begyűjtik az ott található összes kendert, volt vagy 20 hektár. Amolyan fény-nyalábbal szedték a növényt.

Azt mondták, ha jó termés lesz akkor jönnek, mert a tudományos kutatáshoz csak az kell nekik, a közepes minőségű nem jó. Engem kutatósegédnek vittek. A Gézabát meg elvitték valami távoli fogdába, mert rendszeresen kapált ki és gyomirtózott kendert és nem tudta a bírságot megtéríteni (5 tonna kender virágzat).

[link]

2014. febr. 6. 00:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Váóóó, szuper, legalább tőled nem kell megkérdezni a sablonos "mit szívsz" kérdést, hiszen egyértelmű... És ezzel egyidejűleg megválaszoltad a "miért járnak ide" kérdését is. A célpont: Paff, a bűvös sárkány...
2014. febr. 7. 07:54
 13/13 anonim válasza:
Engem minden 2.hónapban kísérleteznek rajtam ami másnap igen nagy fájdalmakkal jár.
2015. jan. 15. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!