Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok az Annunakik...

Mit gondoltok az Annunakik létezéséről, történetéről?

Figyelt kérdés

Hetek óta foglalkoztat a dolog, és sok ehhez kapcsolódó cikket olvastam már el, és nem tartom kizártnak mellesleg...

Biztos vagyok benne, hogy nem csak Mi, emberek létezünk az Univerzumban, mint értelmes lény. És úgy gondolom, elődeink Kr.e. időszámításban segítséget kaptunk, és mai napig is figyelnek, közöttünk élnek?! Számtalan UFO jelenségről számolnak be már évtizedek óta. Lehet van köztük félreészlelés vagy csak kreált kép, fotó, történet. De mindegyik az lenne? Nem hinném...

Mit gondoltok?

2014. jan. 8. 08:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Földönkívüli lények (ha elfogadjuk az evolúciót, és miért ne tennék?!) szinte biztosra vehető, hogy léteznek. Én hiszek bennük.

Az amit írtál az úgynevezett paleoasztronautika

[link]

hogy igaz lenne-e? már más kérdés.

Szerintem lehet benne valami, kitudja. Talán egy jó 10-20 év múlva többet fogunk tudni. Az is lehetséges, hogy a kormány rejtegeti őket, és valamilyen gazdag csoportosulásnak az érdeke lesz előbb-utóbb, hogy felfedjék a kilétüket.

2014. jan. 8. 18:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Aki nem hisz benne, vagy nem akarja elfogadni, az miért ír ide? Hülyeségek és a troll válaszok nem érdekelnek, de ha van normális vélemény, ellenvélemény szívesen elolvasom. :)

110%, hogy nem csak mi létezünk a világegyetemen. Sokan akadnak fenn az elnevezésen. Szerintem fölösleges apró dolgokon fenn akadni. Isten miért az Isten nevet kapta és kitől? Nem számít, nem szabad az apró dolgokban elveszni.

Ahogy látom egyre több ember nem látja a fától az erdőt.

Nézzetek körül milyen világban élünk. Ékírások, barlang és egyéb rajzok, amiken nem emberi lényeket ábrázolnak. Írások, hogy az "istenek" az égen háborúztak. 12 idegen civilizáció volt a Földön, és közülük csaptak össze egymással. Volt olyan faj aki megakarta az emberiséget semmisíteni volt, aki nem. Rengeteg UFO észlelés van, még ha a legtöbb fake is, van köztük eredeti. Pld, Roswell-i eset? Miután rájöttek, hogy nem kellene tömeg hisztériát kirobbantani, letagadták és nyomták a süket rizsát.

köztudott, voltak Óriások is, ugyan úgy mint Dinók.

Ez még vitatott téma, az óriások. Hogy az akkori emberi DNS és Annunaki DNS-ből jöttek vagy valami idegen faj volt.

Mindenki abban hisz, amiben akar. Bár ez nem hit kérdés, hanem tény. Naphosszat tudnék mesélni a témával kapcsolatban.

2014. jan. 8. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:

"Aki nem hisz benne, vagy nem akarja elfogadni, az miért ír ide?"

Talán mert megkérted rá? "

Naphosszat tudnék mesélni a témával kapcsolatban"

Mesélni azt én is.

2014. jan. 8. 20:43
 14/17 A kérdező kommentje:

A negatív, irritatív megjegyzésedre sem vagyok kíváncsi.

Ha nem tudsz hozzászólni akkor inkább írj máshova.

2014. jan. 8. 21:03
 15/17 Laylah ***** válasza:
Vannak. Inkább PM...
2014. jan. 9. 16:58
 16/17 anonim válasza:
100%
Az összes vallás sumertől egyiptomin át a zsidó majd kereszténységig minden rájuk alapszik, ez a faj alkotott minket az itt talált génállományból, használt fel minket bolygónk nyersanyagjainak kitermelésére
2014. jan. 14. 17:57
 17/17 anonim válasza:

Persze h léteznek annunakik, akik Sa.a.mi-knak nevezik maguknak...

Az annunakik kb 6000 éve élnek köztünk, kapcsolatban voltak az indiánokkal, majd később az Európai civilizációt fejlesztették (pl kultúrájukat is általánossá tették: piramisépítés, sámánizmus). Mezopotámiában éltek, míg ellenségeik hidegebb éghajlatra nem küldték őket (most is ott élnek)

2014. júl. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!