Ha UFÓ invázió lenne, te melyik országot foglalnád el?
Ha egy csapat inváziós flotta érkezne ide és célja hogy előkészítse a többi sereg ideérkezését, melyik országot foglalnád el ?
USA (legnagyobb hatalom), Kína (legtöbb ember), Oroszok ( nagy hatalom + sok ember), Magyarország (Legtöbb Nobel bij egy főre + legnagyobb ivóvíz tartalék, ami jól jön egy elhúzódó háborúbe) vagy más ?
Nem, én nem a pontozás miatt vagyok itt, hanem hogy trollkodjak, és hogy elnyomjalak téged, sőt, hamarosan regisztrálok 20 különböző néven és felpontozom magam mint ahogy te is. Mellesleg ne érdekelnek a pontszámok, csak kíváncsi voltam mit válaszolsz, nem értem miért háborodtál fel, Normálisan kérdeztem, biztos magadból indultál ki (mint mindig).
Amúgy a kérdésre:
Semelyiket, hiszen ufó invázió van, és ennek semmi köze az országok közötti háborúkhoz, minden ország próbálná megvédeni magát, és nem a másik országtól, hanem az ufóktól.
(jajj de gyagya kérdés, te úr isten)
Nem 20 harminc6 néven vagyok. regisztrálva le akarsz nyomni? sok sikert kívánok hozzá. tudod 404, 405, 502, J Ügynök, J2.0, névjegyemet se feled el. De ezek csak névjegyek nem nickek. futó-szalagon gyártanak engem. tudod nemcsak az ezotéria kategóriában szoktam válaszolni nekem nincsen 100 felhasználóm. csak ez van az elektronikus eszközök kategóriában és szerelem szex kategóriában. verhetetlen vagyok. a humor kategóriáról nem is beszélve. elhiszed, ha azt mondom, hogy hacker vagyok? :-D vicces, ahogy a pontokért tepersz. ;) velem akarsz kötekedni fel kell nőnöd. még mindig nem válaszoltál a kérdésre, ha unatkozol játssz
magaddal. kisgyerek. sajnálom, hogy válaszoltam a kérdésedre. jó éjt...
Üdv, J2.0
Ahogy Magyarország nem ivóvíz nagyhatalom, úgy nem is a legtöbb Nobel díjast kitermelő ország:
De az egy normális főre eső szemét, prosztó emberek számában biztosan dobogósok vagyunk (ezt csak úgy általánosságban írtam, ne vegyétek magatokra).
Felrobbantanám a Holdat, onnantól meg elvégzik a földrengések és a tsunamik a munka nagyrészét. Aztán kilövök valami fürge vírust ami kiirtja a maradékot, és jöhetne a terraformálás. Nem is kell ide sereg, ha belegondolunk, az emberiség védekezésképtelen lenne egy földönkívüli támadással szemben.
De ha a te tervedet kéne követnem, akkor Ausztráliát választom, a szigetet jól megerősíteném, és ha jól befészkeltük magunkat, nem állíthatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!