Végre! Ez egy hiteles ufoészlelés Amerikában!?
Hát a nagy "beharangozás" kissé túlzás volt.
A felvétel nem hiszem, hogy manipulált lenne, szóval abban igazad van, hogy hiteles.
Ellenben mégsem bizonyíték semmire. Ismeretlen objektum repül az égen(?). Ennyi.
Nem mellesleg én nem négy ufónak nézem - a cikk címe butaság -, hanem csak kettőnek. Van egy különálló pont ami villog, ami akár lehet egy torony fénye is. Valamint egy háromszögletű gép ami repül a sarkain fényforrásokkal (katonai gép? titkosabb repülő? vagy sárkányrepülő a sarkain kivilágítva?). De még a videó címében is benne van, hogy Triangle- azaz háromszög.
Sőt...abban sem vagyok biztos hogy repül. Pont egy nagy fekete sötét résznél van a dolog. Amikor közelítés nélkül videózza, még azt is lehetne mondani, hogy egy vasúti sín mellett lévő fénysorompó villog, ugyanis mozgást semerre sem látok. Vagy valamilyen tábla.
Szerintem ez inkább kettő mint 4, a jobb oldali hajó háromszögben van "világítva" ami szerintem inkább a hajtómű része, csak mi "fényként" látjuk.
A bal oldaliból sajnos alig látszódott valami, egy ksiebb hajónak gondolom.
Láttam már háromszögletű vadászgépet is.
Ez is bármi lehet.
"Mik szállnak a földön ilyen háromszög formában? Semmi!"
Egész pontosan semmi, amit JELENLEG ismersz. Ugye nem hiszed, hogy azonnal bemutatják a nagyközönségnek az összes technikai fejlesztést? Pár éve még az volt a dumátok, hogy "mi az ami meg tud állni egy helyben a levegőben?". Ma meg már tudjuk, hogy egy többtonnás vadászgép is simán lebeg egyhelyben a levegőben (lásd vertikális _landolás_).
"Ez már elég kemény, 4 ufo száll az égen! Nézzétek meg a cikkben a videot!"
Nem nézem meg, linkelj youtube-ról, én már kitudja honnan belinkelt cikket nem nézek meg. Hülye ezósok, bárcsak elvinnének titeket az ufóitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!