Hisz valaki ebben a badarságban hogy Neil Armstrong és a csapata ufot látott a holdon?
https://www.youtube.com/watch?v=WD2bADQg6L4
Ok tudom lesz aki biztos le fog hülyézni mert kételkedek de az állítólagos ufó dolgokra sosem volt tényleges bizonyíték,bár tudom ilyenkor jön a duma hogy a kormány meg bla bla bla de ezt én akkor sem hiszem e.Na meg majd csak így ki is tudják szivárogtatni,ok a videóban szavakban leírják de se egy fotó se egy konkrét videó,pont mint a többi ufo észleléses dolog.
Huu jo regi kerdes!
En tegnapi nap este a viharba lefotoztam valamit( irjatok es atkuldom szivesen) semmi szerkesztes annyi h nem snyira jo a mineosege a telefonomnak de amugy lathato ahhoz kepest eleg tisztan csak en nem tudom eldonteni mi lehet , valami mozgo targy volt es feny csik
15/
Na és mit fotóztál és ha távoli valami volt egy mobillal lefotózva mennyi látszik belőle?
ARV lehetett.
Azonosítatlan Repülő Valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!