Mit gondoltok a tündérszerű idegenek létezéséről?
A tündér legendák megtalálhatók a Földön élő legtöbb nép (kelta, germán, indiai, perzsa, kínai stb) mítoszaiban . Úgy írják le őket, hogy repülni és varázsolni tudó bohókás pici lények akik szeretik megtréfálni az embereket . Sokan csak egyszerű gyerekmesének tartják a létezésüket, de elgondolkoztál már azon mi van ha ezek tényleg léteznek ?
Egyszer még GeorgeAdamski (a valódi) is látott és fényképezett tündért :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Itt van az a pici lény amit Jigsaw linkelt :
Másodjára vegyük a tündér szó (dingir) jelentését, ami sumer nyelven "istenséget" "ég" szót jelöl . Vajon miért hívták őket a sumerok így ? Ők az annunakikat is az égből származtatták, talán a tündérek is az égből jöttek velük együtt . Feltételezésem szerint talán kicsi repülő robotok lehettek, amivel felderítést végeztek vagy csak egyszerűen játszottak velük, mint mi kiskorunkban a tamagocsival .
Manapság is sok űrből érkezett tündérről tesznek bejelentést, tessék egy fantázia rajz :
Ezt a kis lényt Mexikóban találták :
http://www.youtube.com/watch?v=WX4TOq2aGZo
Vagy ott a fogtündér legendája, gondolkoztál már azon honnan eredhet ? Lehet, hogy régen az idegenek így gyűjtöttek DNS-t az embertől, ha volt egy rossz fogad kitetted az asztalra vagy a párna alá és másnap kaptál érte valamit, így szereztek be fog és genetikai mintákat az embertől . Persze ez csak egy meredek elmélet, és annyira én se vagyok biztos benne, de akár innen is eredhet .
Anna!
Az általam linkelt kérdés és kép csak teszt volt, valójában nem igaz. Olvasd el annál a kérdésnél a 36-os válaszomat és rájössz miért. :)
És látod te is milyen válaszokat kapsz :DD De szerintem jobbat ne is várj. Vagyis értelmesebbet.
Amúgy nem értek mindenben egyet veled ( Pl. a DNS és fogtündérben ) de lehet hogy a tündér és E.T. ugyanaz a lénycsoport, csak az adott korszak másként nevezte őket.
Ha most valaki elolvassa az idegen beszámolókat és megnézi a tündérlegendákat, akkor rájön hogy ugyanaz van leírva bennük, tökéletesen pontosak az egyezések, csak a lénycsoportot másként hívják. Fölösleges leírnom példákat, mert az itteni trollokat és szkeptikusokat nem érdekli, ez ki is tűnik az eddigi válaszokból. Sőt, nem is jártak utána, csak elolvasták a kérdést és beírták ami elsőnek eszükbe jutott.
Régen én is tettem fel hasonló kérdést, picit másként, ott is 2 kivételével nem kaptam értelmes választ, szóval ennyit erről. Ide ilyeneket fölösleges feltenni.
George Adamski
"Ide ilyeneket fölösleges feltenni. "
Nocsak, lassan Te is rájössz... Elég lassan esik le a tantusz.
Hát igen. Túl sok az értelmi fogyatékos, meg akikkel komolyan nem lehet beszélni. Kivéve 1-2 embert. Az indexre írj Anna, ott legalább nem trollkodik senki és komolyabb emberek vannak, nem úgy mint itt.
George Adamski
10# Köszi az aggódást, de már kitakarítottam, lassan megyek készülődni, mert megyünk buliba, szóval nem kell izgulni :-)
"Ide ilyeneket fölösleges feltenni. "
Úgy vagyok vele, hogy próba cseresznye :-)
"lassan megyek készülődni, mert megyünk buliba"
Hol lesz a buli, Atlantiszon vagy a Plejádoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!