Mit szóltok ehhez a videóhoz? Bizonyiték a reptoidok létezésére!
http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM
A videón tisztán látható, ahogyan egy reptoid egy emberrel harcol. Na, kiváncsi vagyok, ezt hogy magyarázzátok meg, szkeptikusok!
1.ez egy jelmez.
2.mindenki másban hisz
3.ha én nem hiszek az UFO-kban,akkor sem kell ráförmedni a másikra
4.megmagyaráztam
előző vagyok
Én nem zárom ki az idegen lények létezését,de ez nem jelenti azt hogy léteznek is,vagy szkeptikus vagyok.
A jól sikerült irónia sosem tükröz alacsonyabb szellemi szintet, mint azon mű, amely az irónia tárgyát képezi.
;-)
Krutoj Prianik !
Te meg vedd már észre, hogy senki nem kíváncsi az alpári és tapló stílusodra . Az UFO észlelések rovatban akármilyen hihetetlen UFO-król szóló kérdések vannak . Egyik kérdéshez sem kötelező válaszolni, ha mégis megteszed, normálisan tedd és ne személyeskedve, mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki . Például leírod én egyetértek veled ebben meg abban, vagy nem értek egyet ezért meg azért, ennyi, de normálisan !
Hülyék!!!
Elhisztek egy teljesen átlátszó fa@zágot és a mikor mi megcáfoljuk a teljesen átlátszót akkor már gúnyolódunk, és szűk látókörűek vagyunk?! Inkább ti vagytok olyan hülyék, hogy egy ilyen ostobaságot elhisztek!!! Nyíljon fel a szemetek!! (Teljesen átlátszó) UFO van de kiba@
szott gyík ember NINCS!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!