Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ehhez a videóhoz?...

Mit szóltok ehhez a videóhoz? Bizonyiték a reptoidok létezésére!

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM

A videón tisztán látható, ahogyan egy reptoid egy emberrel harcol. Na, kiváncsi vagyok, ezt hogy magyarázzátok meg, szkeptikusok!

2013. dec. 21. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

1.ez egy jelmez.

2.mindenki másban hisz

3.ha én nem hiszek az UFO-kban,akkor sem kell ráförmedni a másikra

4.megmagyaráztam

2013. dec. 21. 16:55
 12/21 anonim válasza:

előző vagyok

Én nem zárom ki az idegen lények létezését,de ez nem jelenti azt hogy léteznek is,vagy szkeptikus vagyok.

2013. dec. 21. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szegényes szellemi szinten állsz, nyugodtan . Na puszi és további kellemes gúnyolódást :-)
2013. dec. 21. 17:27
 14/21 anonim ***** válasza:

A jól sikerült irónia sosem tükröz alacsonyabb szellemi szintet, mint azon mű, amely az irónia tárgyát képezi.

;-)

2013. dec. 21. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek, ezt hogy magyarázzák meg a szkepticisták...
2013. dec. 21. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem én teszek fel olyan kérdéseket mint te ... náci ufo, a fogtündér ami a fogakból szerez dns-t ,(személyes kedvenzem a): "A kereszténység az ufoknak köszönhető" kérdésed de idevehetnénk még azt az elméletedet is,hogy a rasszokat az idegenek hozták létre.Vedd már észre,hogy nem mindenki más a hülye hanem te!A te teóriáidnál még a kenó manó létezésének is nagyobb a valószínűsége.
2013. dec. 21. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Én már láttam a kenoú manoút. Magába roskadva csendesen böfögött a Moszkva aluljároújában.
2013. dec. 21. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Krutoj Prianik !

Te meg vedd már észre, hogy senki nem kíváncsi az alpári és tapló stílusodra . Az UFO észlelések rovatban akármilyen hihetetlen UFO-król szóló kérdések vannak . Egyik kérdéshez sem kötelező válaszolni, ha mégis megteszed, normálisan tedd és ne személyeskedve, mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki . Például leírod én egyetértek veled ebben meg abban, vagy nem értek egyet ezért meg azért, ennyi, de normálisan !

2013. dec. 21. 19:47
 19/21 anonim ***** válasza:
És neked az a kérdés,hogy a fogtündér egy földönkívüli-e aki a dns-edért gyűjti a fogaidat, értelmesnek számít?Senki nem mondta,hogy csak olyanok írhatnak ide akik hisznek ebben.Én próbáltam elmagyarázni,hogy miért hülyeség amit te váltig állítasz, de teljesen felesleges ... Aztán meg azért hívják az 50 éves nők 500Ft/percért az EZO-tv-t mert elhiszik ezt a sok baromságot amit ide leírtok. Én egy szóval sem mondom,hogy nincsenek idegenek, de ti teljesen átestek a ló túloldalára.
2013. dec. 21. 22:57
 20/21 anonim válasza:

Hülyék!!!

Elhisztek egy teljesen átlátszó fa@zágot és a mikor mi megcáfoljuk a teljesen átlátszót akkor már gúnyolódunk, és szűk látókörűek vagyunk?! Inkább ti vagytok olyan hülyék, hogy egy ilyen ostobaságot elhisztek!!! Nyíljon fel a szemetek!! (Teljesen átlátszó) UFO van de kiba@

szott gyík ember NINCS!!!!!!!!!!!!!!

2013. dec. 22. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!