Az Aldebaran (Bárány) civilizációtól szerezhették a nácik az antigravitációs meghajtást?
Pár napja láttam az Ősi idegenek ezt a részét a Discoveryn http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk Érdekes esetet mutat be. Egy Vril társaság révén, ami olyan mint ma az Illuminátusok mentálisan, telepatikusan (mint 404 a Kriariaxokkal) képesek lehettek elméletben kommunikálni, már ha valóban élnek ott idegenek, de miért hisszük azt, hogy csak a naprendszerben élnek értelmes lények ??
Utánaolvastam azon nyomban és itt leírja az esetet [link] Az Aldabaraniak állítólag, a kontakták szerint voltak a földön és tanítottak minket. A bárány szó is tőlük származik Aldebaran = "bárány" = "baran" = "Bar An"
"Bar Anu" (?)
Gondolok itt arra, hogy az aldebarani faj tagjai/utódai nem innen valók (=a Földről =a Sár bolygójáról)
és valójában a Biblia (viszonylag) elferdített mítoszainak
ez a valós alapja.
A sumér nyelvben a "baran" = "Bar An" = "bar an" ÉGI TŰZ-et jelent
=égből leszálló tüzet (űrhajót?).
Népszerű arvisúrás mesélőnk is ezt az ALAPVETŐ MÍTOSZt öltöztette magyar köntösbe (az Arvisúrák című szövegben).
Valójában ez a misztérium, ami el van rejtve és meg van tagadva (a vallásokban)
és ez a VALÓS TÖRTÉNELEM egy darabja és fontos része
Lehetséges, hogy a náciak által készített első ember készítette UFO a Haunebú 3 azt az az antigravitációs meghajtás hajtotta, amit az idegenek adtak mentálisan ?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3978..
Lehet, hogy az Aldebaraniaknak érdekében állt ez a kapcsolat ? Miért? A Reptoidek, akik az amerikaiakat támogatjákamerikaiak ellenségei valójában?
Mi igaz a tőrténetból?
Ezért az eszmecsatáért már érdemes volt megnéznem ezt a kérdést! :D
A kérdésre válaszolva:
Kedves Verácska,
szerencséd, hogy végre sikerült magam rávennem a fanfiction írásra, így fel tudom neked vezetni eme eset "igaz" történetét.
"1936-ban egy különös tárgy zuhant le a Fekete-erdőbe, Freiburg közelében. Hamarosan náci tisztek jelennek meg a környéken, akik nem túl kellemes dolgokat tapasztalnak meg. Aztán semmi hír, mintha az eset elfelejtődött volna
Évekkel később mikor már nagyban folyik a háború, a Doktor és Clara egy náci támaszpontra érkeznek. A legelső gondokat leküzdve már is igencsak különös dolgok sűrüjébe kerülnek. Hihetetlen kísérletek, teljesen megzavarodott elméjű emberek és mindent átszovő titkok. De ez még csak a kezdet....
Hogy tudja tisztázni kedvenc Idő Lordunk a legutóbbi nézeteltérését a Führerrel? Honnan jönnek a Fények? Mi a valódi "csodafegyver"?
A Doktornak ismét szembe kell néznie legősibb ellenfelével...
És a háború tényleg úgy ért véget, ahogy a történelemkönyvek írják?"
Hamarosan jön! (Igazából ennek még nem álltam neki, de fejben már megvan)
Üdv, David Williams
De ha már itt vagyok akkor a belinkelt vidit szépen kivesézem.
Na csinálok egy olvasónaplót!
Elkezdem nézni és az időpontot leírom ahol van valami bajocska.Kezdem is.
"From دبران (dabarān, “follower”), from دبر (dábar, “to turn one’s back”)"
(Remélem működik a link.)
Ez a féleszű kérdező következtette ki a csillag nevéből: alde baran, vagyis alde bárány. Ezt taglalta Möbiusz-szalag is több hozzászólásában, példákat hozott arra, hogy gyakorlatilag akármilyen irányba el lehet indulni az etimológia terén.
Egyébként nem tudom mit kell ezen ötölni-hatolni, kedves kérdező. A Bika csillagkép egyik központi, és igen magas magnitúdójú (jól látható) csillagáról van szó, nyilván hogy magáról a csillagképről kapta a nevét is. Ezen felül minden egyéb csak belemagyarázás. A bárányoddal együtt. Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!