Ha az ufók elrabolnak, megkérdezzem tőlük, hogy mennyi hideg élelmet és ruhát vigyek magammal, a tartózkodás idejét tekintve?
Jó tudom, idegenek, nem ufók...
De azért alsógatyát váltani kéne naponta, tusfürdő is kell, nem lehet csak egyik pillanatról a másikra meginvitálni egy csillagközi utazásra...
na meg itt a kaja, ők ugye ki tudja mit esznek, nekem a babgulyás konzerv, meg lecsó kell, mert a földi ízeket azért szeretném sokáig élvezni.
igen, ezek a problémák, még utazás előtt fel kellene h merüljenek.
szóval egy alapos méregtelenítés a bélrendszerben , az sem ártana utazás előtt, de hát az min 10-12 óra, míg a hashajtó kipucol, addig szóljak nekik, h holnap jöjjenek vissza, és addigra össze is tudok pakolni, konzervek, ruhák, tisztálkodáshoz szükséges szerek.
nem tom útlevelet vigyek-e?
nem rossz ötlet, h álljunk meg a tesconál, de mi van a parkoló közepén leszállnak és mindenki észrevesz minket, így már esélyem se lesz bejutni vásárolni, mert azt hiszik ET vagyok, h egy korongból szálltam ki.utána meg jönnek majd a biztonságiak, és elakarnak kapni:)
inkább inkognitóban mennék, ezért is írtam, h kérnék tőlük egy nap haladékot, és akkor gond nélkül össze tudok készülbni.
De nem tudom fényképező gépet vigyek-e?mert azért újdonsült ismerőseimmel képet is kellene készíteni, az utazás öröméra, és az emlékek ápolására.
nem akarok szára kaját, mert ha behatóbban tanulmányozzák a hátsó testnyílásomat, akkor jobb ha lédús étrendem van , mint a babgulyás és lecsó, mert így könnyebben tisztul a szervezetem is.
utolsó!
ez akkor azt jelenti, ha elküldöm, őket, h holnap jöjjenek vissza, mert össze kell pakolnom, és kaját kell raknom, akkor azt hiszik, nini egy rendes földlakó, még egy sem kért ilyet...ezt inkább hagyjuk, mert lehet a génjei felvirágoztatnák a fajunkat, és nem csak a bolondabb földieket tudnánk akkor ijesztgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!