Ehhez mit szóltok szkeptikusok?
Figyelt kérdés
számos bizonyíték van arra,hogy a földön földönkívüli fajok élnek kapcsolatban vannak titkos kormányokkal évtizedek óta csak a szkeptikusok ilyen szűklátókörűk,hogy nem lássák Az összefüggéseket [link] Ez bizonyítja Az alábbi kérdés is. bizonyossá vált a szkeptikusok alpári viselkedése http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5098.. 2013. nov. 29. 09:41
11/14 anonim válasza:
A helyesírást tanulmányozd szerintem. Akik elvittek, azok az ápolók voltak, csak megszöktél. Még hány alakban akarsz ujjá születni? Mennyi nickedet törölték már a provokatív, pimasz stílusod miatt?
12/14 A kérdező kommentje:
# 11/ nyugodtan sértegess én az igazság vallom nem akarok senkit provokálni a világunk ezért tartott,ahol most sok a rosszakarók hitetlen ember
2013. nov. 29. 14:14
13/14 anonim válasza:
Én azt szólom,hogy ki a sz@art érdekel,hogy mit szólnak a szkeptikusok.
A fő az,hogyha engem érdekel valami,akkor érdekel aztán kész.
14/14 anonim válasza:
Kérdező! Ha téged "elraboltak" földön kívüliek és te meg vagy győződve, hogy léteznek, akkor mért kell ezt neked bizonygatnod? Ha tényleg tudod, hogy léteznek, akkor nem kellene hogy érdekeljen, hogy más mit gondol, hiszen te tapasztaltad. Mért jó neked, hogy a szkeptikusokat megszúrod egy ilyen "bizonyítékkal", ami nem kötődik a tapasztalataidhoz? Ettől boldogabb leszel? Vagy mi az oka? Tudom, nincs közöm hozzá, de talán ez alapján Te átgondolod, hogy mért gondolkodsz így és megtalálod a problémád forrását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!