Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A legdurvább UFO észlelések...

A legdurvább UFO észlelések októberben! Mi a hozzáfűzni valótok?

2013. nov. 20. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tibor

Sőt, inkább kiállnék a térre és ordibálnám hogy ,,másik bolygóról jöttem, ki jön vissza velem, hogy belenyomjak egy műholdat és telenyomjam vírusokkal?" És repülővel kiírnám a levegőbe (olyan füsttel, tudod) hogy most érkeztem a Földről.

2013. nov. 21. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
uncsi :/
2013. nov. 21. 16:28
 13/17 Szecsői Tibor ***** válasza:
#11 Esetleg tedd hozzá a kérdést, hogy kinek trancsírozhatod szét a tehenét. Abból annyi tudományos ismeretet szerezhetsz ,hogy csak na.
2013. nov. 21. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdeke, hogy sosem sikerül. normális feltétlet készíteni a youtube-on minden szemétnek-való felkerül.
2013. nov. 22. 07:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Érdekes Én is agyaltam rajta. Egy ufókongreszuson mondta egy tudós, hogy az UFÓK közelében technikai anomáliáklépnek fel, mert az UFÓ elhajlitsa a teret így közlekedik és az elektromágneses meghajtása van és az bezavar minden elektronikai kütyübe :/

Mondta is, hogy látott Hortobágyon egy hatalmas városnyi méretű anyahajót, de miutánb lefílmezte csak egy szöcskeraj volt ratjta, mert az antigravitációs hajtómű elgörbítette az elekrtronikáját

2013. nov. 22. 08:02
 16/17 Shai-Hulud ***** válasza:

"az antigravitációs hajtómű elgörbítette az elekrtronikáját"

Na persze.

És mondd, egyáltalán láttál már MECHANIKUS fényképezőgépet, vagy filmfelvevő gépet?

Nagyon kiválóak léteznek, úgy 10 évvel ezelőttig sokkal jobb képeket csináltak, mint az elektronikus kütyük, ezért igényesebb munkákhoz kizárólag ezeket használták.

Vajon ezekkel miért nem sikerült soha jó felvételt csinálni az UFO-król? Nem volt elektronika, amit "elgörbíthettek" volna, de mégsincs egyetlen felvétel sem, ami kiértékelhető lenne.

Pedig mechanikus fényképezőgépe is nagyon sok embernek volt...

2013. nov. 22. 08:44
 17/17 Szecsői Tibor ***** válasza:
#15 Ahogy az ősi irokéz közmondás is tartja: "jó kifogás sose rossz".
2013. nov. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!