Lehetséges, hogy az UFO jelenségek megítélése (mely idegen eredetű), és az egyes idegen fajok favorizálása mögött bizonyos földi szervezetek állnak?
Pl. annak idején a hidegháborús időszakban a szürkék voltak a favoritok, ugye Roswell miatt. A szürkék robotszerű, lélektelennek tűnő, pusztán kísérletező kedvű lények. Háborús időszak, tehát negatív lények legyenek előtérben. A szürkék fejlettek, és ellenséges szándékúak, fegyverkezési időszakban megfelelőek, akár félelemkeltés gyanánt is. Hisz kellett az ellenség, nem csak a Földön, hanem az űrben is, hogy a köznép ne ítélje el túlságosan a háborúskodást, ahogy teszi az USA napjainkban is... Csak akkor az oroszok, manapság a Közel-Kelet az ellenség...persze csak az arab térség :D...
A lényeg tehát, hogy a hidegháború lecsengése után a kommunista rezsimek bukását követően a világ papíron, de békésebb lett...itt persze figyelmen kivül kell hagyni a 3. világ országait, mert ott folyó háborúk a "nyugati" emberiséget hidegen hagyják. Legalábbis a médiát tekintve.
Na most békés világhoz, békés idegenek járnak..jöttek a Plejádok..fénymunkások stb... Astar kapitány, persze ugye az új kor legnagyobb kihívása a környezetszennyezés, globalizáció és az ezzel járó negatív hatások.. A "fénymunkások" majd segítenek az emberiségnek, hisz már nem pusztán fizikai lényeg, hanem ugye spirituálisak is. Így kötötték össze a vallást az idegenekkel, ezt nevezzük New Age-nek New Age vallásoknak...
5.dimenzió, pólusváltás, világvége... a legujabb hisztériák... valamire ezek is felkészítenek..talán terveznek valamit..HAARP, Mountauk Projekt, Projekt MK Ultra... Illuminátusok... a kedvencek... szivárogtatnak róluk mindent, aztán megjelnenek a nagy leleplezők, és az újabb idegen faj... a hüllők... lásd David Icke reptoidjai... persze keresztény szemszögből az Illuminati mögött megint más áll és a keresztényeknek is adnak csontot, amivel lehet játszani... jön a Sátán korszaka..bla bla
Még sorolhatnám a gondolatmenetem, de a lényeg, hogy ez az egész egy igazán felépített rendszer és habár sok mindenben nem is értetek velem egyet, csak nézzétek meg a média képét az idegenekkel kapcsolatban mondjuk 50 es évektől idáig, filmeket sorozatokat stb. dokumentumfilmeket.
Sceptic ez inkább rád igaz.
Egy prófétának érzed magad az oldalon, aki úgy véli csak az ő kommentje lehet a helyes, a többi aki ír és nincs egy véleményen vele az h*lye és önjelölt próféta.
Tisztára mintha egy vallásos írást olvasnék a kommentedben. Az összes vallás megvan róla győződve, hogy csak az a helyes amit ő követ az összes többi humbuk. Ugyanez igaz nálad is ,ebből a mondatból kiindulva:
"Minél kisebb korban hitetik el vele ezt a sok ufós meg szellemes meg vallásos maszlagot, "
Úgy véled minden maszlag, ami nem téged akar igazolni vagy a saját világnézetedet, szemléletedet.
"mit merre nézeget rajta a gyerek. Aztán meg jön a csodálkozás, hogy sátánista szektába meg hasonló gyülekezésekbe jár a gyerek"
Na már pszichológusnak is felcsaptál? Ilyen példát nem tudom honnan szedtél, de még ha igaz is lenne teljesen normális reakció. Mindenki elkezd érdeklődni valami iránt és tartozni valahova, de teljesen természetes hogy mindenkinek más az igénye. Semmi különbség nincs szektába vagy éppen egy vallási közösséghez tartozni, mert egy kaptafa mind a kettő. Csak a szektát megpróbálják aláásni, hogy jujj milyen rossz dolog, míg a kereszténység meg milyen szent és fajjin. :D Olyan mintha azt mondanád, hogy a rock zene rossz, mert a gyerek meghallgatta a neten így rocker akar lenni, holott a pop stílus lenne a követendő.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy maguk a szülők is sok tévképzetet ápolnak bele gyermeki fejeinkbe, akkor most ítéljük el őket? Gondolok itt a Jézuskára, a Mikulásra, a gólya hozza a babát stb. rengeteg ilyen van.
Kérdező:
"az 50-es években ki kapcsolta volna össze az idegeneket pl 5. dimenzióval, meg pólusváltással stb??? Nem lehetett, hiszen nem voltak napirenden még ezek a dolgok... "
Senki, de hidd el akkor is voltak alternatív elméletek bőven. Pl megtudtam hogy egyes rádiókat a kor HAARP-jával azonosították. De ott voltak a mindenhol működő spirituális és teozófikus hivatalos társaságok is, pl. Budapesten is voltak ilyenek, csak aztán kimentek a divatból.
"De nem zárom ki az idegen eredetet, csak arra akarok rámutatni, hogy balgaság mindenhol őket látni :D"
Persze, én sem kapcsolom össze mindennel, szortírozom az információkat, hogy miknek lehet alapja és miknek nem, vagy akár mi lehet valós is. Rostálok a dolgok között,
Üdv, George Adamski
kérdező
a holografikus kivetítő projektet én eddig soha nem is akartam írni, de te megtetted.
nemrég van a nyilvánosság előtt.
ami nem földieredetű korong alakú repülő szerkezet, az bizony sokat köszönhet ennek az általad megemlített kooperációnak.
az annácska féle emberek majd belátják...egyszer.
de addig még pár év eltelik.
Igen és az a jó benne, hogy kielégíthetnek vele több igényt..lehet itt Jézus, kereszt az égen( ez vajmi könnyű lehet), harsona hangjaival kísért angyalsereg.... másik oldalt.. Idegen űrhajók, csaták...
A rádió is veszélyes jó hogy megemlítetted Adamsky, gondoljunk a Világok harca című rádiójátékra, melynek következtében a 20-as években azt hiszem...(elnézést nem szoktam ilyenkor guglizni csak ami eszembe jut) többen öngyilkosok lettek és hatalmas pánik lett úrrá az USA-ban... elképzelhetjük a mai technikával milyen pánik alakulna ki, függetlenül attól ma milyen is egy átlagos polgár...
"Úgy véled minden maszlag, ami nem téged akar igazolni vagy a saját világnézetedet, szemléletedet."
Nem így van. Nem engem kell igazolni, csak amit nem lehet igazolni, abban nem hiszek, ennyire egyszerű. Csak olyan dolgokkal operálok, aminek a léte bizonyított, a többivel nem foglalkozom. Egészen addig, míg be nem bizonyosodik a léte; ill. addig, amíg rám, vagy másra rá nem akarják tukmálni, erőltetni. Olyankor kitör belőlem az igazságérzet, és nehezen állom meg szó nélkül a dolgot.
"Na már pszichológusnak is felcsaptál? Ilyen példát nem tudom honnan szedtél, de még ha igaz is lenne teljesen normális reakció."
Ehhez nem kell pszichológiai diploma, hogy tudja az ember. Miért, szerinted nem így van?
Más részről, ha szerinted normális dolog, hogy a gyerek sátánista szekták gyülekezeteire jár, akkor szerintem nem nálam van a hiba... (Látod, én is tudom félreértelmezni az írásodat, ha akarom.)
"Semmi különbség nincs szektába vagy éppen egy vallási közösséghez tartozni, mert egy kaptafa mind a kettő."
Így is van, csak nem akartam minden lehetőséget felsorolni. A sátánista szekta jutott először eszembe, azzal operáltam. De lehetne említeni a világvége-várókat, a jehovákat, a neonácikat, de még akár a fradista balközépet is, meg még a fene tudja kiket. Mind fanatikus, egyik se normális. Én nem örülnék neki, ha a gyerekem ilyen gárdához akarna tartozni, csak mert olvasott valamit az interneten, és fanatikus elvakultak beetették mindenféle gyökérséggel.
"Arról meg ne is beszéljünk, hogy maguk a szülők is sok tévképzetet ápolnak bele gyermeki fejeinkbe, akkor most ítéljük el őket? Gondolok itt a Jézuskára, a Mikulásra, a gólya hozza a babát stb. rengeteg ilyen van. "
Vannak dolgok, amik megbocsátható hazugságok. Ilyen pl. a gólya hozza duma is. Egy hároméves gyereknek hogyan magyarázod meg a gyerekfabrikálás menetét úgy, hogy ő is megértse? Ráadásul ne kezdjen majd másnap az oviban az ovistársaival punciról meg ondósejtről beszélgetni? Nem biztos, hogy a felügyelőnő jó néven venné a dolgot.
A Mikulást nem tudod elkerülni, ha nem tőled, akkor a tévéből, netről, oviban, utcán is hallja-látja, nem szeparálhatod el a külvilágtól.
Mindenesetre való igaz, hogy sok szülő mindenféle marhasággal tömi a gyerek fejét, de ezzel nem tudsz mit csinálni. A gyerek a szüleihez tartozik, így kénytelen-kelletlen rá van utalva azok hülyeségeire is, ha tetszik nekem vagy neked, ha nem. Ez van, és ez is lesz mindig, ez benne van a pakliban. (Remélem nem jön el az a kor, hogy a szülők csak szülők maradnak, és a gyerekek egy nevelőintézetben nőnek fel születésük pillanatától kezdve, pedig logikusan gondolkodva ennek is lenne sok előnye - persze hátránya is. Látod, én sem mindig a hideg vaslogikát követem...)
"Persze, én sem kapcsolom össze mindennel, szortírozom az információkat, hogy miknek lehet alapja és miknek nem, vagy akár mi lehet valós is. Rostálok a dolgok között, "
Csak még a szűrőkön kell kicsit igazítani :) Egyébként ebben talán valóban "jobb" vagy Annánál, aki viszont tényleg minden baromságot elhisz válogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!