Mit csinálsz 2032 agusztusában, amikorra már valószinűleg tudni fogjuk hogy a meteor belénkcsapódik?
Ha úgy érzed 1:63000 az esélye,hogy 2032 augusztusában meghalsz, é emiatt úgy érzed már jelenleg is van okod aggódni, az baj.
Évente meghal legalább 20 TELJESEN vétlen ember Magyarországon közúti balesetben.(ez évente 1:50000-hez, hogy te is köztük legyél, de ez évente. Szóval 20 év alatt jóval több)
Évente 5-10 embert konkrétan megölnek , pénzszerzés céljából.
És még annyi hasonló dolog, de ezeket is kellő mértékben kezeljük, pedig vaslószínűbbek, és közelebbiek,mint a meteoros dolog.
Kb ez az egyik legkisebb veszély a mindennapjainkban, mégis számodra ez a fontos.
Csak tudod nem nagy az esélye hogy belénk fog csapódni:
de ha például azt vesszük alapul, hogy a 5 lottó nyereményére az esély 1: a több milliárdhoz és még is megnyerik mert sokan lottóznak, így növelve az esélyt.
A hold tölünk 400 ezer km-erre van tehát a elmegy mellettünk akkor is csak pár millió km-errel lesz távolabb tölünk, hacsak nem csapódik belénk,
Igaz még messze van. stb..
nem aggódok, mivel szerintem is hogy ha komoly fenyegetést jelentene akkor pár rakétával megoldanák a dolgot.
De ettől függetlennül nekem nagyon érdekes.
Reggel kimegyek a temetőbe, hogy még legyen helyem!
Na de most komolyan, ki nem tojja le addigra??? Ha ki lehet lőni, akkor megteszik, ha meg nem, akkor kirabolom a patikát, elviszem az összes viagrát, és lesz itt olyan világvége... :)
Letargikusan megállapítom, hogy mégsem kapok nyugdíjat.
Egyébként pillanatnyilag akkora az esélye a becsapódásnak, mint annak, hogy négy héten át minden lottó ötöst te nyersz, szóval kicsit korai parázni.
Szerintem... nem vagyok benne biztos, de igencsak arra gyanakszom, hogy ha belém csapódik egy meteor, akkor meghalok. Vagy nem? :D
Miért, mit csinálnék? Kábé úgy nézhetne ki ez az egész (ha megtörténne), hogy megyek az utcán/ülök otthon és egyszer csak valaki megszólal: "Nézd az égen, milyen szép fényes...!" és BUMM!. :D
Nem csinálnék semmit. Ha lenne időm, max annyit tennék, hogy megölelem a közelemben lévőket és elbúcsúzok.
Vagy szembe állok a meteorral, szúrós szemmel ránézek, amitől megilyed és visszafordul. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!