Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az arab számokat a földönkívül...

Az arab számokat a földönkívüliektől (Zeta Reticula Grey) kaptuk?

Figyelt kérdés

Zoltán Kvantumfizikus kérdése :

Eddig azt hihetted és joggal, hogy az arab számok, ha nem is az araboktól, de legalább ősi időkbeli emberektől ered. Amit most kifejtek, abból nagyon erősen feltételezhető, hogy ez az egész tévedés !

Úgy tűnik már az ókori tudásunk nagyrésze, így az arab számok is az idegenektől származik, nemcsupán a XX.sz-i földönkívüliekkel való megállapodás során szert tett 51-es Areaból való technológiák.

*

Ismert az ufókutató körökben, hogy bizonyos idegen fajok, azok közül akik ide látogatnak a Zéta Reticulii Greyek rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a szemük által genetikailag képesek értelmezni a vonalak által bezárt szögeket. Sokkal fejlettebb a szemük, mint nekünk. Mi csupán jelekből, ábrákból értünk.

A szögfüggvények azok, amik olyan univerzális matematikai nyelvet jelentenek, mely az univerzum minden részén a Szíriuszon és Plejádokon is ugyanazt jelentik.Hiszen egy derékszögű háromszöget alapul véve, az oldalaik hányadosa hosszúságuktól függetlenül ugyanazon eredményt adják.

[link]

Ezt az univerzális nyelvet használják a Kis Szűrkék is és ez rejlik az arab számokban is.

Az általunk használt arab számok nem véletlenszerűek alakilag, hanem a tangens szögfüggvény alapján önnálló jelentésűek.

Derékszögű háromszögben az α hegyesszög tangensének nevezzük az α hegyesszöggel szemközti befogónak és az α hegyesszög melletti befogónak az arányát. Ha ez pont 45 fok, akkor egyenlőszárú háromszögről beszélünk és tangens45 fok = 1.

A világegyetemben egy bárhol megjelenített 15 fokos azögnek 1 lesz a jelentése.

*

Ha megnézed az 1-es számunkat alakilag, pont egy 45 fokos szöget bezáró két egyenes vonalból áll !

Az egyes szám önnmagában hordozza jelentését. A 2-es 2 db 45 fokos szöget, míg a hármas 3 db 45 fokos szöget rejt magában. [link]

Az ennél nagyobb számok 90 fokos szögeket is tartalmaznak, ám ennek a szögnek nincs jelentése, viszont 2 db 45 fokos szöget jelent. A 4-es eképpen két 90 fokos szögből áll. Az 5-ös pedig két 90 fok és egyetlen 45 fokos szög. Míg a 6-os két 90 és két 45 fokos szögből ered, ahogyan az ábrán rajzolódik ki [link]

A 7-es számnál nyer értelmet a szárra húzott merőleges vonal, Azt hogy miért huzzuk át.Ez három 90 és egy 45 fokos szög. Míg a nyolcas két 90 és négy 45 fokos szöget rejt magában. [link]

*

A mi szemünk felfogóképessége nem olyan fejlett mint a Kis szűrkéké, így a gyakorlatban ezeket a szögeket már nem így írjuk le, hanem kerekítve az egyszerűség kedvéért, mivel az emberek nem tulajdonítottak neki jelentőséget, mert csak egy genetikailag fejlett faj képes ilyen szögek értelmezésére.

Mit gondolsz erről ? Az arab számokat a jelentésüknél fogva, valóban az idegenek adták nekünk? Milyen gondolatok ébrednek benned?

2013. szept. 18. 20:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A kis Szűrkék szeme különleges. Kontakt személyek elmondása szerint, Ők így látják a szögeket. Olyan formában, hogy ez a 45 fokos vonalakban alkották meg a számokat. Ezt mi nem vagyunk képesek elképzelni teljesen, mert az emberi agy, szem, test nem rendelkezik a Kis Szűrkék képességeivel, így ami nekünk a legkevésgé észrevehető, az nekik a legjobban érzékelhető.

Azok a számjegyek amiket ma ismerünk, már lekerekítettek, pont azért, mert az ember egyszerűsít az írásban és régen nem volt nyomda, így nem maradtak fenn az eredeti számjegyek. Mindenki csak lekerekítve leegyszerűsítve használta azokat, s így maradt az utókornak. Mi nem érzékeljük a szögeket, így kézenfekvő a leergyszerűsített kerekités is.

Azért mert lehet találni az írásjelekre egy szabálytalan stilizációt nem bizonyíték, mert maguk a ránk maradt számjegyek egyszerűsítettek, így nem tudjuk mihez viszonyítani.

*

Az elméletem kerek. A nulla egy kör, de lehet ovális tojásalakú is, hiszen benne nincsen szög. Ez kézenfekvő, ezért nem írtam le, mint ahogyan a kilencest is, ami teljesen egyértelműen négy derékszög és egyetlen lelógó szárú 45 fokos szögből álló forma. [link]

A ránk maradt számjegyek már nem az eredetiek, de mivel a szűrkéktől kaptuk, Ők így használhatták. Mi attól még leegyszerűsíthettük, anélkül hogy ügyelni kelljen hogy a Szűrkék ezt képesek e elolvasni, mert ez a saját számrendszerünk, nem kell olvashatónak lennie a szűrkéknek, ettől még kaphattuk tőlük.

az elmélet szerint eredetileg így néztek ki a számok, pont mert a Szűrkéktől származik. Ők számolnak így, de mivel az ember lekerekíti az egyszerűség kedvéért és deformált számokat használ, ettől még igaz lehet, hogy a kis Szűrkéktől ered.

*

Azon való vita, miszerint az arab számok eredetileg melyik földi nemzetől származik, nem változtat azon, hogy nekik is végső soron az idegenek adhatták.

2013. szept. 20. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Tolod rendületlenül a marhaságot. Gutenberg előtt is volt nyomtatás, az írásbeliség több évezredes, s eredeti kéziratok is megmaradtak.
2013. szept. 20. 23:22
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Ott dől meg az egész zagyva elmélet, hogy Zolika még az idegenek "fajtáját" sem tudja helyesen leírni. Akinek a fejében akkora a nihil, hogy képes hosszú ű betűvel írni a szürke szót, abból kinézek akkora műveletlenséget, hogy a további állításait, mint teljesen hiteltelen és ostoba zagyvaságot, minden további nélkül öblös röhögés közepette ignoráljam, rosszabb esetben harsány gúnykacaj mellett elmés élcek céltáblájává tegyem.
2013. szept. 25. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Tisztelt Zoltán Kvantumfizikus!

Nem lenne egyszerűbb, ha nem itt publikálna, hanem saját blogot vezetne az írásairól?

Mert ez a gyakorikérdések.hu arra való, hogy valaki a problémáira, fontos, de rövid kérdéseire választ kapjon, nem arra, hogy az elméleteit a nagyérdemű elé tárja.

Kérem, hogy vezessen blogot és akkor az írásait bárki olyan felkeresheti, akit érdekel, mások ellenben nem botlanak bele feleslegesen.

Köszönöm a többi kérdező és válaszoló nevében!

Úgy illő, hogy ha már ide írok, akkor válaszoljak is a kérdésére (a vastagon szedett igazi kérdésre): Nem.

2014. jan. 15. 00:00
 15/20 anonim ***** válasza:
41%

1. A 0 és a 9 kimaradt a felsorolásból.

2. Magadnak mondasz ellent, hiszen miért adnának nekünk olyan jelölésrendszert, amit mi magunk a megfelelő képességek hiánya miatt ne tudunk értelmezni?

3. Adott számjegyeket adott számú kis fekete pöttyel jelölni sokkal egyetemesebb, mint a szögfüggvényezés, hiszen két ponthalmaz számossága között még egy ősember is képes különbséget tenni, ellentétben a szögfüggvényekkel..

4. Mi a magyarázat a tizes számrendszerre?

2014. febr. 7. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan, Zoli, hányszora akarod még kiemelni? Már vagy nyolcféle irányból meg lett cáfolva.
2014. febr. 7. 17:28
 17/20 A kérdező kommentje:

"Komolyan, Zoli, hányszora akarod még kiemelni? Már vagy nyolcféle irányból meg lett cáfolva."

Nem olvastam egyetlen cáfolatot sem, bár ez enegem is érdekelne. Arról van szó, hogy amit felvettek aggálynak azért nem válaszolok ismét, mert már mások is felvetették és megválaszoltam.

*

# 15/16 "1. A 0 és a 9 kimaradt a felsorolásból."

Ezt már megkérdezte a 6-os és Én a 11.válaszomban megmagyaráztam. Idézem : Az elméletem kerek. A nulla egy kör, de lehet ovális tojásalakú is, hiszen benne nincsen szög. Ez kézenfekvő, ezért nem írtam le, mint ahogyan a kilencest is, ami teljesen egyértelműen négy derékszög és egyetlen lelógó szárú 45 fokos szögből álló forma. [link]

A ránk maradt számjegyek már nem az eredetiek, de mivel a szűrkéktől kaptuk, Ők így használhatták. Mi attól még leegyszerűsíthettük, anélkül hogy ügyelni kelljen hogy a Szűrkék ezt képesek e elolvasni, mert ez a saját számrendszerünk, nem kell olvashatónak lennie a szűrkéknek, ettől még kaphattuk tőlük.

az elmélet szerint eredetileg így néztek ki a számok, pont mert a Szűrkéktől származik. Ők számolnak így, de mivel az ember lekerekíti az egyszerűség kedvéért és deformált számokat használ, ettől még igaz lehet, hogy a kis Szűrkéktől ered.

2014. febr. 8. 18:31
 18/20 A kérdező kommentje:
Ma is sokat filozofálgatok eme kérdésen. nem vesztette aktualitását.
2014. júl. 26. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
10%

Lehet, hogy igazad van.

Ez akár egy komoly téma (is) lehet.

Leírok egy kapcsolódót:

Én nem tudom, hogy léteznek vagy nem léteznek a szürkék stb. ... de mikor elkezdtem olvasni a Szcientológia 8-8008 című könyvet, bennem az fogalmazódott meg, hogy

"ez a tudás, ismeret nem származhat emberektől, mivel a legkevésbé sem emberi léptékű.... és.. ez a tudás a szürkéktől (szürke idegenektől) származik."

Van a Szcientológia Egyháznak egy hiperszuper atombiztos bunkere is az 51-es körzet közelében - ez is érdekes.

(én nem reklámozom ezt az egyházat, mert a lábamat nem tenném be hozzájuk... nincsenek kidobni való millióim-százmillióim stb.)

Gondoltam arra is, hogy pl. az OT-szinteket akár pozitív HAARP-, vagy valami hasonló (szürke ?) technikákkal is lehet demonstrálni (a háttérből).

Pl. kifizeted az OT-vizsga (operatív thetán) díját és ott konkrétan pl. simán tudsz mozgatni pl. apró kis köveket érintés nélkül a levegőben (érintés nélkül) és nagyon boldog vagy, hogy mennyire okozó vagy... de közben csak egy a háttérből, titkon működtetett technikával kiszedték tőled a pénzedet.

A vallások csodáit kb. ugyanígy meg lehet csinálni a háttérből, technikákkal.

(a szűz mária szobor könnyezik, örömérzetet keltesz bennük, gyógyító-boldogító hullámokat küldesz feléjük... megvan a "csoda", utána szabadon tudod agymosni a hívő tömeget. Az erőforrásokat vagy amire szükséged van, azt meg viszed. "Üveggyöngyök" a jövőből a buta rabszolgáknak...ráadásul békés megoldás... talán még a galaktikus törvényeket sem sérti különösebben...)

"Azok a számjegyek amiket ma ismerünk, már lekerekítettek, pont azért, mert az ember egyszerűsít az írásban és régen nem volt nyomda, így nem maradtak fenn az eredeti számjegyek. Mindenki csak lekerekítve leegyszerűsítve használta azokat, s így maradt az utókornak."

-ékírás ?

"Gutenberg előtt is volt nyomtatás, az írásbeliség több évezredes, s eredeti kéziratok is megmaradtak."

-A történelem szerintem mindig át lesz írva és mindig le lesz szűkítve egy "kezelhető időtartamra", amennyit még viszonylag könnyű kontrollálni.

2014. júl. 26. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez erősen büdös és izzadságszagú. Mivel a többiek már megcáfolták jobbról-balról ezt a hülyeséget én már csak röhögni jöttem. Még több ilyet! :D
2014. nov. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!