Létezik olyan UFO felvétel, ahol tisztán kivehető minden?
Esetleg HD minőségű?
Mert már régóta a sima telefonok is felvesznek 720p-be és még nem láttam meggyőző felvételt.
Ez a kérdés lényegében ugyanaz: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4777..
Ott is írtam a következőt, de valamiért lepontozták:
(Előre bocsátom, az alábbi nem állásfoglalás az ufók léte vagy nemléte mellett.)
Videóztam már félprofi kamerával repülőket. Állványról, mely alkalmas a gyors kameramozgásokhoz is. (Nem ilyen olcsó univerzális Hama állvány.)
Szinte lehetetlen lekövetni úgy, hogy végig éles legyen, s a kép közepéhez képest mozdulatlanok.
Egy rendesen meg nem tartható kézben tartott kütyüvel lehetetlen. A HD gyakran interpolált és zoom általában digitális, a képstabilizáció sem optikai.
Profi eszköz nincs mindig kéznél, s ha a látvány megrázó, nem biztos, hogy arra figyel a fotográfus, hogy milyen kompozíció lenne az optimális, s hogy az élesség, részletesség milyen. És ki fogja rendesen bevilágítani?
Nem véletlenül. A készítő általában unatkozik azért kezd el ilyeneket gyártani. De azért hadd bökjem oda hogy a dinoszauruszokra nem 1nem2 bizonyíték van.
Földönkívûli intelligencia valószínüleg létezik legalábbis elég nagy rá az esély de nem jönnének ide 2naponta hogy idevillantsanak egy kis fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!