Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik olyan UFO felvétel,...

Létezik olyan UFO felvétel, ahol tisztán kivehető minden?

Figyelt kérdés

Esetleg HD minőségű?

Mert már régóta a sima telefonok is felvesznek 720p-be és még nem láttam meggyőző felvételt.

2013. aug. 29. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem véletlenül nem láttál még jó minőségű UFO felvételt.
2013. aug. 29. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Olyan, amilyen mindenkit meggyőz, nem létezik! Persze dinoszaurusz csont sincs különb, de arról senkinek nem is kell. Van és kész. Ki a fene kételkedik benne?
2013. aug. 29. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés lényegében ugyanaz: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4777..

Ott is írtam a következőt, de valamiért lepontozták:

(Előre bocsátom, az alábbi nem állásfoglalás az ufók léte vagy nemléte mellett.)

Videóztam már félprofi kamerával repülőket. Állványról, mely alkalmas a gyors kameramozgásokhoz is. (Nem ilyen olcsó univerzális Hama állvány.)

Szinte lehetetlen lekövetni úgy, hogy végig éles legyen, s a kép közepéhez képest mozdulatlanok.

Egy rendesen meg nem tartható kézben tartott kütyüvel lehetetlen. A HD gyakran interpolált és zoom általában digitális, a képstabilizáció sem optikai.

Profi eszköz nincs mindig kéznél, s ha a látvány megrázó, nem biztos, hogy arra figyel a fotográfus, hogy milyen kompozíció lenne az optimális, s hogy az élesség, részletesség milyen. És ki fogja rendesen bevilágítani?

2013. aug. 29. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Hármassal egyet értek. Egyébként ha lenne is, úgyis rámondják a szkeptikusok hogy CGI, szóval nem mindegy?
2013. aug. 29. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden? Mármint a kis zöld emberkék is a jármű ablakában?
2013. aug. 29. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül. A készítő általában unatkozik azért kezd el ilyeneket gyártani. De azért hadd bökjem oda hogy a dinoszauruszokra nem 1nem2 bizonyíték van.

Földönkívûli intelligencia valószínüleg létezik legalábbis elég nagy rá az esély de nem jönnének ide 2naponta hogy idevillantsanak egy kis fényt.

2013. aug. 29. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Tegnap töltöttem fel a joutube-ra 120 darabot frissen filmeztem öket. El is fáradtam a röpködésbe az USA, meg Oroszország között.
2013. aug. 30. 00:07
 8/11 anonim válasza:
Aki már végig nézte az elejétöl az enigma sorozatot az mindent ért ha meg nem nézzétek végig.. abba minden benne van (azért azon ggondolkodjatok el.. vajon mért ilyen pro kamerák full hd-sak vannak de még mindig a hold felvételek azota is iylen 120p-sek.... szal gondolkodjatok el ezen :D ha nem ugy lenne "tul sokat látnánk és tudnánk meg" és igazábol vannak ürlények is akik hasonlok mint mi csak más frenkvencián élnek... Szóval:D pl.. a rádio hullámokat se látod ahogy az ürlényeket és persze ufok is vannak csak elrejtve sokkal nagyobb a föld teknikája mint ahogy gondoljuk (sima emberek) (bocsi hogy tul sokat írok >< nahali
2013. aug. 31. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze a holdon én is dumáltam már et vel. Minek akarsz 1080p ben egy holdat látni így is látszik hogy nincs ott semmi ha meg nem hiszed nézd tovább a youtubeos unatkozó"tudósokat".
2013. aug. 31. 15:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem annyira az enigmát, láttam belőle elég sokat kb. 15-20 részt.Vannak benne érdekes dolgok, meg nyilvánvaló igazságok is, csak az a bajom vele, hogy túl sok benne hülyeség, amit az a két unatkozó kövér fazon kitalál, akik mellesleg számomra nem túl szimpatikusak.
2013. okt. 28. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!