Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erről az esetről mi a vélemény...

Erről az esetről mi a véleményetek : Majdnem elütött egy ufót egy férfi?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 19. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Ó, hát ezt én is mondhatnám, akkor se hinné el senki. Neki se, vajon miért?

Mert azt mondasz, amit csak akarsz.

Én például együtt élek egy földönkívülivel, és mindig púdert kell vennem neki, nehogy valakinek feltűnjön, hogy irreálisan zöld...

2013. aug. 19. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Nekem meg a szomszédom egy emberi alakot felvett földönkívüli, valószínűleg egy reptoid. De ezt senki nem hiszi el nekem!
2013. aug. 19. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj. Nekem a másodunokatestvérem egy álcázott lumbulábi kém. Jobb akkor ha nemtalálkoznak a szomszédoddal mert galaktikus háború lesz :D
2013. aug. 19. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem történt már hasonló. Csak az nem UFO, hanem USO volt. És nem majdnem elütött, hanem megmentett. Gyerekkoromban történt. Véletlenül beleestem a mélyvízbe és utánam dobtak egy USOgumit. Azóta már megtanultam úszni és egész jó USO lettem.
2013. aug. 20. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, akkor ez a férfi jött kis híján nekem miközben a náci csészealjamat hoztam haza, amit garázsvásáron vettem Új-Zélandon... Akkorát fékeztem, hogy lerepült a csészealj az utánfutómról.
2013. aug. 20. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D egyre jobbak a változatok!
2013. aug. 20. 11:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Ki tudja ...

Senki nem tudja vannak e... XD

2013. aug. 20. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálam tegnap éjjel egy repülő csészealj majdnem levitte a tetőt. Az így vezető idegeneknek bevonnám a csészealj vezetői engedélyét.
2013. aug. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!