A híres 404 ufológusnek van honlapja?
Van. és ha van eszed nem mész oda mert ott aki nem hiszi el 404 nek hogy a tej piros azt kitiltják meg szkeptikus
sok 10 éves cs**cska ott b*ssza a rezet egész nap és jó páran belőlük olyanok hogy napfény utoljára akkor érte amikor besütött a redőnyön 1-2 csík
"aki nem hisz 404 nek azt kitiltják"
Persze hogy kitiltják ha nem hisz neki. Alapból csak oda regisztrálnék be akinek hiszek. Akinek nem hiszek annak az oldalára minek regisztrálnék be? :D
Van, egy netes fórum ami igazából egy szekta. Tele van agyilag zokni, manipulálható emberekkel, akiket 404 úgy irányít mint a bábokat. Eleinte még sok normális ember is volt ott csak kiszelektálták őket.
Az az oldal egy fertő, ha van eszed ne menj oda.
Nem találom a honlapját a keresőkben. Be írtam a googlébe 404 honlapja és nem jön be semmi csak ez:
www.google.hu/?gws_rd=cr#bav=on.2,or.r_qf.&fp=b3629e1cb3628893&q=404+honlapja
Ezt az embert olyan nehéz megtalálni mint tűt a szénakazalban, és történeteket se találok róla, jó lenne ha linkelnél történeteket róla hogy jobban megismerjem. Nekem nem úgy tűnik mint aki híres akar lenni.
Találtam egy fórumot de ez sem az övé itt csak felhasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!