Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Amerikaban vagyok. Fotoztam...

Amerikaban vagyok. Fotoztam egy UFO-t, keppel! Velemeny?

Figyelt kérdés

Udv, mar jopar eve amcsiban elek a baratnommel. 36 eves vagyok de eddig sosem lattam meg semmi rendkivulit. Tegnap este grillpartyztunk és enyhe bugas szeru hangot hallottunk. Korbeneztunk es a szomszedom vette eszre a targyat a levegoben. Egy helyben lebegett egy ideig majd 1 perc utan szo szerint elhuzta a csikot. Keszitettem egy fotot rola a mobilommal, sajnos a kameram nem volt nalam, a lakasban hagytam es nem rohantam be erte mert feltem hogy lemaradok a latvanyrol. Mi a fene lehetett ez? En meg sosem lattam ilyet!

[link]

Elore is koszonom a velemenyeket es tanacsokat.

2013. júl. 18. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

http://www.youtube.com/watch?v=CVPcT0dJmoY

Blender. Van még... őő.. Adobe Photoshop is. :)

2013. júl. 18. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez teljesen úgy tûnik mintha szimpla utcai lámpa lenne, a villanyoszlopot meg valaki kiretusálta.
2013. júl. 18. 22:38
 13/18 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy nem photoshop, nincs szerkesztve.

Ennyi. Ezt mar tobbszor nem irom le. Es nem is tukrozodes, mert akkor meghazudtolod a tortenetet amit irtam es en nem vagyok egy hazug ember.

"2. Ha önfényétől világos, élő nem lehet sem maga, sem rajta, sem benne, mert ahhoz meleg."

Hoszigeteles! Nem tudom meleg-e a targy, de attol hogy kivul meleg, meg belul nem lesz az. Az urhajosok sem egnek el a targyban ha a legkoron belul surlodik a hajojuk, pedig hasonlo modon izzik ettol.

2013. júl. 18. 22:40
 14/18 Platypus ***** válasza:
96%

Ohh te őszinte aki sosem hazudik. A gugli képkeresője felismeri a "fotódat". 2008 óta kering a neten és egy halom UFÓs oldalon fent van. Aki nem hiszi, próbálja ki, van egy keresés kép alapján funkció.

Aki lusta rákeresni, itt az oldal közepe táján van teljes történettel:

[link]

2013. júl. 19. 07:09
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

de unatkozott a kérdező...:)

csak azt nem értem , mit akartál a kamuképeddel bizonyítani, egy együgyüségedet???

vagy annyira h ülyének nézted aki itt netezik, hogy a képet nem találják meg a neten?

2013. júl. 19. 08:09
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, hogy ugyanez a "tegnap készült" kép szerepel egy több mint 3 éve megjelent blog posztban.

[link]

Legközelebb ügyesebben kamuzz!

2013. júl. 19. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Ügyes... Tényleg ugyanaz a kép, New Zealand nem Amerika, figyelj oda, ha máskor ilyennel akarsz kamuzni.
2013. júl. 19. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Sok gyökér...
2013. júl. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!