Tudtad, hogy a GPS a földönkívüliektől van?
Rég nem foglalkoztam a modern tudományos kutatásokkal (fél éve) idő és iskolai feladatok miatt és így most hiánypótlásként ma kezembe vettem egy ufómagazint. Nagyon megdöbbentem !
Leírták, hogy a GPS-t az idegenektől kaptuk :/
Azt eddig is tudtam, hogy a michrochipet és a mikroelektronika számos vívmányát vagy az emlékező fémek technológiáját a földönkívüliektől kaptuk cserébe, hogy nem lőnek azok UFÓ-ra akik marhacsonkításokat és éjjeli emberrablásokat végeznek, de a GPS-re végképp nem gondoltam volna, hogy azt sem a mi szellemi termékünk.
Nagyon elszomorodtam. Kiábrándító. Szerinted még milyen tudományos "vívmány" származik az idegenektől?
Érdekes feltételezés deee szerintem nagyon nemstimmel :/
gondolj csak bele jobban!
Szerinted miért adnénak nekünk az általad feltételezett földönkívüliek akármit is.
nem hiszem, hogy attól félnének, hogy megöljük őket.
Érted?
Ha olyan fejlettek akkor miért lenne nekik az jó, hogy nekünk adományozzák a "technikájuk" egyíkis részét. :/
(én nem hiszem, hogy akár mit is az ""ufoktól"" kaptunk)
Az általad felhozott példának sok hibája van
1.: A politikai lapok mindig az adott párt igazát állítják, tehát ott semleges oldalról lehet a legjobban a dolgokat megvizsgálni.
2.: Az UFO teljes nevéből(Unidentified Flying Object-Azonosítatlan Repülő Tárgy) kiderül, hogy mit jelent.
3.: A különbség a tudomány(amit sokan a materializmussal/szkepticizmussal, -ami szintén két teljesen különböző dolog- kevernek) és az ezotéria nevű áltudomány között, hogy az előbbi egy tág összefoglalás a világegyetemről, míg utóbbi handabandázás az okból, hogy megértsük a világot. DE a tudomány eddig bevált, az ezotéria viszont annál kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!