Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire tartasz valós veszély...

Mennyire tartasz valós veszélynek egy esetleges földönkívüli támadást?

Figyelt kérdés

Lehet az meteorokban érkező vírus, idegen űrhajó stb .

OM

2013. júl. 15. 17:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez az egész földönkívüli ló&@sz nevetséges... Már 2000 (ha nem előbb) óta világvége meg földönkívüli támadás veszély van csak soha sem valósult meg xDD Szóval ideje lenne ezt a hülyeséget abbahagyni, mert már nem kicsit nevetséges. Szerintem már csak a szellemi visszamaradottak hisznek az ilyesmikben. Amúgy meg a vírus az bármikor előfordulhat, de nem az űrből fog jönni -.-
2013. júl. 15. 18:04
 12/24 A kérdező kommentje:
11# Nem tudom mennyire lehet komolyan venni az olyanokat akik a válaszunkat 5ezer xD-vel zárják . Az csak a te korlátoltságodat mutatja, hogy alapból elvetsz minden világűrből érkező veszélyt . Ezt komolyan kéne venni, mert tudod jobb félni mint megijedni, csak ott a gond hogy 7 milliárd emberből 6 milliárd olyan mint te : amit nem adnak le a 18:30-as híradóban vagy nem a hivatalos álláspont az nem létezik .
2013. júl. 15. 18:21
 13/24 anonim válasza:
51%
Nem hiszek az ilyenekben.. szóval semennyire.
2013. júl. 15. 18:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Zoltán Kvantumfizikus válasza :

Jelenleg a negatív földökkívüliek (Reptíliánek) irányítják a földet a kormányokon és titkos társaságokon belül, tehát nem kell a rosszak nyílt támadásától tartani. Támadni a jóknak kell. Sajnos a pozitív entitások létszámfölényben vannak a földön, így nem támadnak.

2013. júl. 15. 21:37
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
Én azon röhögök aki bevette, hogy reptoidok, meg más fajok támadnak december 21-n, meg aki egyáltalán ki hitte el a világvége sztorit? Egy idegen támadás szerintem lehetséges, de kb. 1 a 100.000-hez az esélye.
2013. júl. 16. 14:50
 16/24 anonim ***** válasza:

"de kb. 1 a 100.000-hez az esélye."

Hagyd a matekot. Vagy lesz, vagy nem. Maradjunk az 50%-nál! :D

Fölösleges is okoskodni, hogy "Hogy lenne már, hülyeség" és hasonlók. Senki nem tud róluk semmit, azt se, hogy hogy néznek ki. Ezek után nem lepontozni kell mindenkit, hanem logikusan gondolkodni.

2013. júl. 16. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Már 1999-ben, 2000-ben és 2004-ben is jósolgatták itt a reptoid, krixkraxi meg lumbulábiai megszállást, szerinted ezek mennyire vehetők komolyan???
2013. júl. 16. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
Pont annyira, mint a megnevezésük, kedves 50%-os válaszadó!
2013. júl. 16. 18:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Akik lepontoztak, vajon tudják, mik azok a vulkániak?

Azt hiszem jelenleg nagyobb félnivalónk van egymástól, mint bármilyen más földönkívüli fajtól, meteortól, vírustól.

Ha tényleg megjelennének ellenséges zöld lények, talán nagyobb összefogás lenne a Földön, mert lenne egy közös olyan ellenség, aki nem olyan, mint mi. De szerintem ha most jelennének meg, csak nagyobb széthúzás lenne mint eddig.

2013. júl. 16. 18:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Épp ezért állnék át hozzájuk. Lennék a sofőrjuk, vagy lekaszabolnának. De vesztenivalóm nem lenne, amíg ennyi debil él a földön, sőt, koncentráltan ezen a közel 95000 km2-en. :D

2013. júl. 16. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!