Döbbenetes űrhajó Texas felett. Miért nem adják le a hírekben az ilyet?
Ez a döbbenetes űrhajó a Texasi reptér felett jelent meg, javítsatok ki ha tévedek. Vajon ezt miért nem adták le a hírekben? Mindent el lehet tusolni ?
A videoról annyit, hogy egy elismerésnek örvendő ufo kutató tette fel USÁ-ban, nem egy noname gyerek. Döbbenetes. Mit szólsz? http://www.youtube.com/watch?v=8fyU_xEQyq0
Amugy hihetõbb lenne,ha egy no name gyerek tette volna fel.
De biztos valami átverés ez.Meg ekkora dög ûrhajót mindenki látta volna a környéken,amit már nem lehetet volna eltusolni.
Photoshop
Éppen ez a gyanús, hogy még a szenzációhajhász média se foglalkozik vele, akkora kamu az egész.
Nem gondolod, hogy egy ekkora űrhajót több száz vagy több ezer ember észrevett volna? Ezt nem lehetne eltusolni, köszönhetően az internetnek.
Vagy felhő vagy fotoshop.
Az hogy pár ember elismeri egymást ufókutatónak nem jelent semmit.
Egy korábbi kérdéshez már feltettem, ugyan de ezen valóban látsz UFO -t.
Már nem azért, de ez miért videó? Mert egy képet forgat meg nagyít össze-vissza?
Ha én lettem volna ott, biztos nem fényképet csináltam volna. Még ha olyan régi eszköz lett volna nálam, ami csak fényképet tud, akkor se egyet. Még ha el is fogyott volna a film, akkor is kicsi blendével és záridővel ráfényképeztem volna az előző képekre, hogy legalább homályosan legyen meg.
Nyilvánvaló photoshop. Keresett egy képet a neten és arra rárakta.
Többek között azért, mert:
Neked a "hírekben"a magyarországi kereskedelmi csatornák bulvár műsorait jelenti.
Erre , ott nincs igény ilyen mértékben.
Viszont abban igazad van találgatások, feltételezések csak bulvár kategóriában jelenhet meg hírként.
Ott meg csak a nézettség a lényeg, nem számít igaz vagy sem. Viszont nézettséget sem generál , na látod... ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!