Mi volt az első gondolatod amikor UFÓ-t láttál előszőr?
Azért érdekel, mert akkor az ember megdöbben és teljesen máshogy jár az agya meg cselekszik pl eltervezi ha jönnek az ufók, pl barátságosan fogadja őket. Megkínálja kávéval, teával, közben meg ha meglát egyet megijed és rájuklő.
Ezt egy kanadai simerősöm mesélte nekem. Az érdekel hogy veled ez hogyan volt?
Az teljesen mindegy mit jelent a mozaik szó külön külön, hanem egybe teljesen más a jelentése. Mert a nyelvben ez terjedt el pl a pop szó populárisat jelent, de mégis a pop szó a zenei divathummámot jelenti mert ez terjedt el.
Senki nem jön oda Hollywoodba meg a zenei stúdióba, hogy hé haver rosszul tudjátok, mert nem szívnak mint te. Jó szívást !
Az UFÓ nem "idegen űrjármű".
AZ UFÓ azonosíthatatlan repülő tárgy. Ha már tudod, hogy mi, onnantól kezdve nem UFÓ.
Megijed és rájuk lő...
Persze, hemzsegnek az idegenek mindenfelé.
Én az első alkalomra már nem emlékszem, mert még nagyon kicsi voltam. Köztük nőttem fel, mondhatni. Rendszeresen találkozunk, de gondolom mások is így vannak ezzel. A mellettem fekvő Juli néni is bólogat nagyokat, de lehet, hogy csak a bogyóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!