Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Emberek, erről mi a véleményet...

Emberek, erről mi a véleményetek? Tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 11. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
marhaság
2013. júl. 11. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Megtörtént a magas szintű bejelentés földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről és ebből az átlag polgár semmit sem észlel.

Érdekes.

2013. júl. 11. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Nagy igazságot mondott a volt védelmi miniszter és egyre több ilyen felszólalás kéne . El kéne már végre fogadni, hogy mások is vannak itt rajtunk kívül és nem csak az emberekről szól az Univerzum . Nem is értem, hogy lehet valaki olyan buta és naiv, hogy azt gondolja csak mi emberek létezünk, hasonló ahhoz amikor a hangyák azt hiszik a bolyon kívül nem létezik semmi .

A világhatalom kérdéséről meg csak részben értek egyet . Igenis szükség van összefogásra és közös képviseletre, közös gazdaságra, hadügyre mindenre, csak nem a kapitalista, zsidó Bilderberg Csoport irányítása alatt . Jól mondta Hellyer, hogy az emberiségnek (legalábbis Atlantisz örököseinek) spirituális lénnyé kell válnia, el kell végre fogadni az ősi árják örökségét és a Fekete Nap tanításait .

Kozmikus léptékben az ember még igencsak gyerek és lassan kezdi elfogadni, hogy a világ nem csak a gyerekszobából áll .

OM

2013. júl. 11. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb esélyt látok rá, hogy a földönkívüliekről mondott állításai nem igazak. /Hozzáteszem, én örülnék, ha kapcsolatban állnánk fejlettebb lényekkel, és tőlük tanulhatnánk./
2013. júl. 11. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze. De most megyek megetetni az unikornisom.
2013. júl. 11. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, valóban!!! A hatalmon lévő kormányokat 90%-ban ufók alkotják. Ez azért van, mert az anyahajójuk nincs itt és nyíltan nem tudnak támadni. ha megerősödnek építenek egy hatalmas kaput, és azon keresztül berepülnek az idegen űrhajók és a különböző fajú idegenek elkezdenek háborúzni, és mi szívjuk meg a legjobban. Amúgy nem...

Ez az egész hülyeség, remélem kérdező te sem gondoltak komolyan hogy igaz lehet.

2013. júl. 11. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A polgármesterünknek jól be is vertem a pofáját,szerintem ő is ufó,de a rendőrt nem tudtam meggyőzni.
2013. júl. 11. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok sajnos még szakavatott. Bár, ha amerikai lennék lehet elhinném, vagy ez is csak egy agymosás.. Addig nem hiszem el teljesen ezt az egészet, amíg nem egy hús-vér (vagy valamilyen anyagú) földönkívüli közli ugyanezt a nagy nyilvánossággal.
2013. júl. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!