G erők a natgeo szerint cáfolja az űrutazást szerintem nem. Tévedtek ugye?
Azt hallottam Discovery channelen, hogy az űrutazás illetve az UFOk azért sem lehetségesek, mert az ember nem bírja elviselni a nagy G-t (nehézségi gyorsulást).
Szerintem ezt elírták, mert a Formula 1-es pilóták is kibírják a nagy G-ket 5-7 és Anno anettka is kibírta, pedig ő egy gyenge kisasszonyka volt csak.
Félremagyarázták igazam van?
#10:
Igen, ez cáfolhatja azokat a videókat. De hogyan cáfolná magát a csillagközi utazást?
A sebesség meg a gyorsulás nem ugyanaz.
Ezért átkozni fogom magam, de az ufo-s videókban látható gyorsulásokat ember is kibírhatja, ha visel megfelelő ruhát, ki van képezve erre és megfelelő szögben ül a gyorsuláshoz képest.
Például felfelé irányuló g erőből nagyon keveset bírunk ki, de például ami hátrafelé hat, abból nagyságrendekkel nagyobbat.
Ez nem cáfolja az űrutazást. Konstans 1G-s gyorsulással korrekt időn belül fel lehet eléggé gyorsulni, ráadásul helyettesíteni lehet vele a gravitációt.
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!